fredag 31 juli 2009

Semester..

Gud vad jag är dålig på det här.. Ja både på att blogga och att semestra. Har förvisso haft virusprogramsbrist på datorn hemma ett längre tag nu (löse sig i helgen) så delvis är det väl därför som bloggandet legat nere..
Semestrandet har jag ingen bra ursäkt för att det misslyckas. Vi har varit virusfria och hur friska som helst för ovanlighets skull *peppar peppar*. Men har vi gjort nåt semestrigt då? Nä.. Vi har inte vart iväg med nån husvagn och inte varit till nåt sommarland. Vi har inte vart och badat och inte heller flugit iväg nånstans.. Vi var förvisso till Högbo Qvarn, ca en mil bort, där det finns några får och änder och kaniner.., och en liten lekplats.

Och så har vi varit till Ikea och ätit båda frukost och korv, fast på olika dagar.
Ja just ja. Vi var ju faktiskt till det lokala flygfältet och tittade på fallskärmshoppnings SM en dag innan vi var till Ikea.., eller iaf kollade vi på när planet åkte upp och när planet åkte ner och sen när det ramlade ner en hög tandem-människor från luften.. Sonen gillade stenarna på parkeringen.
Nä det där med semester det var inget för mig det.. Sonen verkar dock tycka att det var himla intressant för han har slutat med det där middags-sovandet nu..

Drömmer om den perfekta semestern med man och barn i en stuga/husvagn nånstans där barnet/en kan springa "lösa" o jaga fjärilar o plocka blommor och smultron o sånt som hör sommaren till.. Och om det skulle åska och regna så får man sitta inne och mysa med läsk o smågodis o en kortlek...

1 kommentar:

Agneta sa...

Att inte göra så mycket på semestern känner jag igen. Som ensamstående mor så hade jag inte råd med speciellt mycket, men mina barn var lyckliga när vi låg vid badplasten hela dagarna. Så visst hade vi semester.