torsdag 1 oktober 2009

Nu ska ni få se

Ja äntligen har jag hittat en adapter till mitt minneskort så nu kan jag lägga upp bilder från mobilen utan att det kostar pengar.. :)
Tänkte börja med att visa vad jag stickade igår! Det är av det mysiga garnet som jag skrev om igår. Har använt det andra nystanet från vänster om man kollar på den bilden.Det är en benvärmare som heter Dancerella. Visst blir den fin! Jag tycker det är jätteroligt att sticka med ett sånt här garn som är så fina färger och som randar sig själv. Trodde att detta garnet skulle "blomma" också men det visade sig att just den färgen som detta nystan är i så blir det inga "blad" på blommorna. Men jag tycker det blev jättefint ändå. Bladen finns iaf i dom andra nystanen så till kvällen kanske jag kan visa det :-)

Annars så har jag stickat en hel del på det senaste. Här kommer lite bilder!

Först det senaste jag gjort. En basker som heter Gretel. Min första basker ever. Mönstret finns i tre sorter; fitted, regular and slouchy. Jag gjorde slouchy för beställaren önskar sig det.. Tycker den böev rätt fin. Stickade den i garnet Dream från Marks & Kattens. Mjuk och varm o gosig blev den. :)
Dom här raggisarna började jag på i våras, innan sticksuget försvann.. Har gjort klar dom nu.., typ :) Kom inte ihåg hur man gjorde när man syr ihop osynligt vid tån, men Helena-rutan hade länken så nu ska här sys tår..Och många tår kommer jag att få sy... För här är en hög till med färdiga raggisar (utan skaft denna gång) som det bara är tå-grejen kvar att göras på.Och ett par tubsockar gjorda i Fabel som strax också är färdiga.. Vem tror att det kommer bli många sockor i paketen under våran gran i år? :-)En Glitten har jag gjort också. Bara en.., och det känns avlägset att det kommer bli en till. Trots att den var rätt rolig att göra. Gillar inte garnet. Eller jo, garnet gillar jag men inte till den här vanten för flätmönstret syns inte alls.. :-(Ja så där ja! Det var vad jag har pysslat med det senaste det. Har iofs gjort ett antal disktrasor också men dom har jag gett bort och så där..

Bild på det "blommande" garnet har efterfrågats så jag lånade en från Garntantens blogg. Det är samma garn men i andra färger men man ser det blommiga där iaf. Blir hur gulligt som helst på mössor och koftor har jag sett. Och handledsvärmare såg jag att hon hade stickat upp som var himla mysig.


Nu ska jag sätta mig en stund och sticka en till benvärmare tror jag.. Det var riktigt roligt!

5 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Vad bra du såg länken. :)
Jättefin basker! Vad mycket sockor du gjort!
Jag satt och funderade på vad du menade med blommigt mönster så det var kul med en förklaring. :) det ser ju sött ut. :)
Kram

Pelin sa...

En sån produktivitet!:) You go girl!

HELENA-RUTAN sa...

Hej.. Jag sa ju till dig att jag aldrig haft mina etiketter för sig men jag har fixat det nu. Fattar inte varför jag tyckt det varit så krångligt, fast blogger kanske har gjort det enklare.. :)

Susanne sa...

Ojoj vad mycket kreativitet, finfint!

Birgitta sa...

Hej du!
Kul att få lite livstecken från dig...
Garnet jag har använt i sjalen är Zauberball det där magiska bollgarnet som jag tycker alla pratar om just nu...och det är jätteroligt att sticka i...

Kram//Birgitta