lördag 14 augusti 2010

:-(

Har ingen ro att sticka eller virka eller nåt.. VILL massor men det funkar bara inte. :-( Mitt hem ser fördjävligt ut, på allvar. Skulle sitta en stor STOP-skylt på dörren för här kommer ingen in nu. Ingen lust har jag att städa heller.., det blir ju inge bättre. Behöver nog hjälp, på allvar. Hur fan gör man när man städar? Ta ett rum i taget har jag fått som tips. Visst, låter bra.. Men jag kommer aldrig mer än halvvägs i ett rum.. Det är som att mitt hem inte vill bli städat.... :-/ Ångesten bara växer.

Bläää

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ta hjälp av någon. Blir alltid lättare då.

TruckerElin sa...

Anonym: Har inte råd med det, annars hade jag nog gjort det..

Anonym sa...

Tänkte främst på någon kompis eller släkting. Både med städningen och att prata allmänt med. Lättare om man pratar med någon, delar sina problem...då blir de mindre.

TruckerElin sa...

Anonym: Släkten är liten och upptagen med jobb och egna familjer. Vännerna, de jag har, träffar jag just aldrig då dom är upptagna med sitt också.
Vem är Du förresten? *nyf*

Annika sa...

Hej Elin... såg ditt föra inlägg om lampan o tänkte tipsa... har en bok där man använder trälim till att "stärka" med... man lindar glapack på stommen... dränker duken i lim o lägger på o sen får det torka... då tar man av försiktigt o tar bort plasten o stoppar tillbaka stommen i duken... dom använde även smådukar o lägger lite omlott.... lycka te.... Annika

Anonym sa...

En som vill försöka hjälpa till...

TruckerElin sa...

Annika: Tack för tipset! Det ska jag testa sedan.

Anonym: Ok. Det är ju snällt av dig.. Men jag blev inte nå klokare om vem du är?