torsdag 4 december 2008

Vem är DU?

Har funderat på det ett tag.. Det är stundom rätt många som besöker min blogg, nåja kanske 30 om dagen eller nåt sånt iaf. Mest är det "dom gamla vanliga" som kommenterar o så där, ibland dyker det upp nån helt okänd bland kommentarerna och det är både roligt och förvånande.
Men nu är jag så nyfiken, Vem är DU? Ja just Du som läser just detta. Skriv gärna en kommentar med ditt namn/nick kanske ålder och vart i landet/utlandet du befinner dig.. Brukar du läsa här ofta eller ramlade du hit av en slump så där just idag bara? Handarbetar du själv så det är därför du hittat hit? Eller känner du mig kanske personligen?
Ja det vore roligt att veta lite vilka det är som hittar hit, om än du vill skriva lite eller mycket.

24 kommentarer:

Sofie sa...

Vilket roligt inlägg! Det skulle jag också vilja veta!
Sofie, 26år bor i Angered (utan att vara nåt trailertrash för det ;)
Stickar en del och hittade hit via Lillans bloggroll...

Mikaela sa...

Alltid roligt att veta vem som läser det man skriver :) Jag är alltså Mikaela, bloggar också själv... Bor i Jakobstad i Finland, måste säga att jag inte minns hur jag hittade din blogg. Du finns dock på min måste-kolla-varje-dag-lista, så roligt att läsa om dina projekt! Själv handarbetar jag hela tiden, mest stickning och vävning som gäller... Just nu är det julklappsverkstad på gång! :D Ha det bra!

HELENA-RUTAN sa...

Ja, mig vet du ju en hel del om.. ;P Glömt hur jag hittade dig men det var ett bra tag sen nu. Tittar typ varje dag! :)
Du är ju så go, sen gillar jag ofta din stil.
Kram!

Mia stickar sa...

Är ganska ny i bloggvärlden och har kikat runt lite på stickameras blogglista. Hit tittar jag in då och då, du har en trevlig blogg! Är 46 år och bor ganska långt norr om Umeå.

Pelin sa...

Det var väl snarere du som hitta min efter att jag skrivit nedlåtande om din lastbilslogga. Voj vad jag skäms...En annan Elin alltså, 25 år, bor i Lund..ett år till. Som du vet;) Tycker om din blogg, en bra blandning mellan handarbete och privat. Har haft stillestånd på handarbetandet sista tiden själv men jag håller kolla på vad andra gör ändå;)

Maria sa...

Jag heter Maria, minns inte riktigt hur jag hittade din blogg, i någon annans lista tror jag det var. Bor i Dalarna med make och fyra barn. Stickar konstant numera. Intresset vaknade till liv för ett år sen, tidigare var det mest virkning & kalligrafi. Har två bloggar, en vanlig om vardagen och en stick-blogg. Tycker om din blogg, den är personlig, kul och du ger en massa inspiration.

Birgitta sa...

Jag heter Birgitta är 45 år och bor utanför Örebro. Jag tittar hit allt som oftast eftersom du finns med på "varjedagbloggarlista"...
Hur jag hittade hit?...hmmm...vet inte men jag tror det var du som hittade mig först och sen har det rullat på...kan det ha varit så?

Kram på dig och fortsätt skriva...

Lena V sa...

Hej

heter Lena är 40 år och bor i Sthlm. Vet inte hur jag kom till din blogg men har dig i min reader så jag håller koll på dina nya inlägg :-) Stickar en del men bara till glamour och sällan något praktiskt som tröjor eller liknande.

kramar
Lena

Anonym sa...

Hej..
jag heter Doris å e 63 år ung...näää nog e jag gammal alltid..Bor i Östersund...Stickar jämt som det går..på bussar i väntrum...nästan överallt...Har inte testat i kyrkan än...
Kollar i bloggen ibland flera ggr per dag...Jag hittade hit genom hjälpstickan...
Välkommen tillbaka...har verkligen saknat dig...

TvaNystan sa...

Eva 42 handarbetar (om inte just nu)Östersund tittar in titt som tätt

Soili sa...

Kul idé,tycker jag.Hur jag hittade dej.....kommer inte ihåg.Jag tror att det var du som hittade mej :)Jag är "den evigt unga friherinnan(pensionär)"Soili 71 år ung.Stickat sen jag var 8 år.Kikar in nästan varje dag men skriver ing.Lovar att jag ska bättra mej.Det räcker ju att bara säga Hej :)eller hur?

Elin Markusson sa...

Ja mig vet du ju, från Pajala, hahaha!
Gillar din blogg skrapt...
Kram Elin, 35 år! *hihi*

Moniqa/Centrum-Boden sa...

Jag är din "sticktant" på Centrum-Boden som brukar titta in o se vad du har för dig på projektsidan, och sen är det ju lite kul att läsa dina personliga kommentarer.
Ha det bra tjejen!

Lillan sa...

Yeah, du vet att jag läser ju :) och du vet vars jag bor :)

kaanon sa...

Hej på dig,
Jag heter Karin, är 41 år, bor i Upplands Väsby fast jag har mina rötter Norrbotten. Jag hittade till din blogg via nån annan som jag inte vet vilken... Jag gillar att titta på andra bloggar och bli inspirerad. Din har jag länkat till för jag gillar den. Min heter http://kaanon.blogspot.com

Pärlmudden sa...

Hej!
Jag heter Ann-Louise och är 39år, bor i Tibro. Är stickgalen och bloggar. Kommer inte ihåg hur jag hittade hit, men kollar alla dina inlägg. Har följt din blogg ett bra tag, men är nog en av de som är dålig på att lämna kommentarer...

Ha det bra!!

elisabet sa...

God morgon!

Jag heter elisabet 61 år och bor i Örebro. Hittade hit via hjälpstickan.

frisky frog sa...

Är 41 och bor på vischan mellan Falkenberg och Ullared. Hur jag hittade hit kommer jag inte ihåg längre... var det kanske så att du lämnade en kommentar på min blogg och jag blev nyfiken på din. Tittar hur som helst till dig med jämna mellanrum. De blå vantarna ser ut att vara sameinspirerade. Väldigt fina i alla fall.
/Ha en bra dag!

Ankie sa...

Vem jag är? Jag är ju den lilla stickande dalkullan som älskar att följa din blogg. Nästan jämgamla, både vi o barn.
Tycker om ditt varma hjärta. Vem vet vad som kommer till en så snäll tjej från jultomten!!!

Anna-Maria sa...

30-årig norrlänning som numer bor i Malmö. Har precis återupptäckt ett gammalt intresse i stickningen. Dessvärre är jag lite ringrostig (har mnest blivit sjalar och benvärmare på sistone) och då min stickmentor och tillika mormor dessvärre inte lever längre bestämde jag mig för att ge mig ut i cyberrymden efter lite tips och inspiration och snavade över din blogg av en ren slump via stickamera. Föll för din kombination av lastbilar och garn (kör själv sporthoj).

Häxmamman sa...

Jag är före detta Dockmamman men helt plötsligt en dag så vaknade jag upp och när jag såg mig i spegeln så insåg jag att jag är Häxmamman i Jämtland som alltid sticke(a)r upp...

Mitt riktiga namn är Helén Maria Jakobsson.

Jag är en 6 barns mor och fyller 41 år den 19:e Dec...

Jag älskar julen och nu stickar jag julklappar för fullt...

Jag är stickgalen, har alltid stickningen med mig och har jag inte det så köper jag en ny så att jag kan sticka där jag är...

Jag bor nästan 2 mil från Hammarstrand "Allt för byn" om någon nu hört talas om det, är ingen fanatiker själv...

Min by heter Krångede, eller Krångedeforsen, bor bredvid kraftverket i en miljö som Bullerbyn tycker jag men det är bara 4 barn i lekåldern här...

Jag är en strulig människa som har fått diagnosen PTSD Psykotraumatiskt stressyndrom p.g.a incest och mitt liv är kaotiskt med att 2 barn av mina 6 barn är utsatta för samma personer...

Så mitt liv är intrasslat i dessa garnnystan med livet instickat i en trasslig värld...

Men jag lever och jag kan ha roligt och jag kan vara arg och ledsen, men jag är otroligt snäll...

Ujuj vilken presentation/Kram på er

HildeGV sa...

Tja, hva skal man si? ;)

Jeg er ei dame på 33 år, som inntil i fjor vår kjørte buss (og som også har førerkort på lastebil), men som nå jobber på en kjøreskole.

Jeg er norsk, sikkert ingen overraskelse tatt i betraktning at her skrives på norsk ;)

Fant deg og bloggen din på Ravelry tror jeg det var ;)

Mvh HildeGV

Anonym sa...

Hej
Jag heter Lena och bor i Vallentuna norr om Stockholm.

Hittade din bogg idag, tittade på någon sida och kollade deras bloggkompisar. Fastnade för bloggnamnet. Har läst lite tilbaka och det käns som om jag vill läsa mera.

Jag har ett precis nyvakanat intresse för att vika. Är inte duktig men tycker det är kul.

Har ingen egen blogg, kollar bara runt.

Jag lär titta in igen.

Annika sa...

Hej mitt emellan jul och nyår =))

Jag är Annika har egen blogg (absolutgarn)är 38 år UNG!! och är totalt slukad av GARN STICKNING ja...handarbete av alla slag, när det kommer till kritan! Hälsar på här titt som tätt och jag trooor att du lämnade en kommentar på min sida och att jag på så vis hittade dig...! Bor söder om Kalmar (du vet...bredvid Öland..=).

Ha de gott nu och jag önskar dig en God fortsättning och Ett riktigt Gott Nytt GARNår!

Kram Annika