fredag 4 april 2008

Beskrivning

Tur man tänker efter NÅN gång innan det är alles för sent iaf. :-) Trodde ju att stickfodralet skulle va typ 45 cm långt.., men så läste jag av en händelse lite i beskrivningen o upptäckte då att det bara skulle vara 36! Jag hade stickat 37 så det var rätt lämpligt ändå, bara maska av o se glad ut.
Ibland får man liksom som man vill för i o med att jag vart klar med det svarta så kunde jag börja på det nya som jag kommit på att jag hellre ville göra.
Det är så gött att sticka i rött. Konstigt men det känns som att det går fortare än med någon annan färg.., allra helst vitt. Avskyr nästan att sticka med vitt.

Hur som helst, här är ett par bilder på alstren.Det svarta skall nu bara fästas o grejas med.. *hua*


Men Detta är så himla skoj att göra, fast att jag krånglat till det med att ändra mönstret så att det helt snurrar i huvet på mig när jag läser diagrammet. hehe.

3 kommentarer:

Lollisossa sa...

Jättefint, smart med stíckan i flätan.

Pelin sa...

Hjälp...det där såg väldigt avancerat ut. Jag håller ihop mina stickor med ett gummiband, inte lika snyggt kan man säga;)

TruckerElin sa...

Idén kom från Hemmets Journal från förra veckan. Har mina stickor i en enda röra så detta verka mycket trevligare. :) Egentligen inte så avancerat.. Lite räta, lite aviga o så en flätsticka så blir det ett krumilurigt stickfodral. Himla kul att klura med..