onsdag 2 april 2008

Nytt projekt

Happ. Då har man börjat på nåt nytt då, igen. Ska göra ett stickfodral till mina strumpstickor vart det tänkt. Planerna på ett har funnits länge eftersom strumpstickorna bara ligger i en enda röra. Hade tänkt sytt ett egentligen men nu kände jag för att sticka så då fick det bli så.
Blir ett svart med vita flätor inuti som stickhållare. Måste fan börja använda andra färger än rött vitt o svart nån gång.. Försöker ta nåt annat garn men sitter till slut där ändå o stickar i svart. hehe. Kan som inte hjälpa att jag tycker att just dom färgerna passar så bra ihop. :-/Om.., nej NÄR, jag stickat färdigt så tänkte jag brodera på nåt monogram eller så på locket.., i rött... Blir nog skitbra!

3 kommentarer:

Lollisossa sa...

Vad duktig du är, själv har jag inte lärt mig att sticka mönster ännu men jag kämpar på. och visst är det jobbigt med alla stickor som dräller runt.

Pelin sa...

Svart och rött är ju en oslagbar kombination;)

TruckerElin sa...

Ja visst är det! Jag har tom svarta och röda väggar i min lägenhet. *s*

Mönster är tidskrävande men roligt, så där har du nåt att se fram emot. Jag har stickat o virkat i hela mitt liv så mönster blir väl en naturlig grej.., men du är snart ikapp! :-)
En kompis ska sticka en liten filt nu av rutor, o så ska hon göra olika mönster o tekniker i rutorna för att lära sig. Tyckte jag var bra idé.