torsdag 16 april 2009

I dreamed a dream

Kolla på denna..
I dreamed a dream

(Nån som vet hur man får upp en YouTube video på blogger?)


För övrigt så var jag till Centrumboden igår och hämtade det som snälla människor stickat och skänkt till Hjälpstickan. Kolla så fint det har stickats! Nu ska det vidare till RIA fort som attans, det är ju fortfarande kallt ute.. Idag väntas det visst snö till o med..


13 mössor, 2 halsdukar och en fuskolle.
Det är så tråkigt att tidningarna här i Gävle-Sandviken inte är något intresserade av att göra reportage om Hjälpstickan.. :-( Det hade varit roligt att kunnat nå ut till stora allmänheten med information om Hjälpstickan. Det finns säkert många människor där ute som kanske inte stickar lika ivrigt som vi här på bloggarna men som har en gömma med restgarner som dom inte vet vad att göra av..
Urtrist är det iaf med tidningarna. I de andra städerna där Hjälpstickan finns har det gjorts reportage i både en och flera tidningar..

.

7 kommentarer:

Pärlmudden sa...

Fast du får ju bidrag ändå, utan att det har stått i tidningen. Här har det inte hänt något sen artikeln, mer än folk som har kommenterat o sagt att det verkar bra... Men men, det kanske kommer...
Väldigt fina bidrag av bilden att döma! Grattis till det!
Ha en fortsatt bra dag

Sommarfröken sa...

Tjena!
Vilken fin och cool layout du har gjort! Ha det bra!/Sommarfröken

Lena sa...

Hejsan!
Tänkte bara berätta hur jag gjorde för att lägga till youtube på min blogg.
Logga in på din blogg,välj layout,klicka på lägg till gadget,lägg till html/javascript.
På den filmsekvensen du vill lägga till finns det en kod (inbädda)klicka på den o kopiera,lägg in koden på gadget html/javascript,förhansgranska o spara..
Hoppas du förstår min förklaring.
Lycka till
Mvh Lena D

TruckerElin sa...

Pärlmudden: Jaså? Gu va trist.. Ja det kanske blir till hösten mera att folk börjar tänka på det mera. Kanske är det lika så väl att det inte blir nån artikel nu utan jag får försöka tjöta till mig en i höst istället...

Sommarfröken: Tack. :) Jag tackar http://www.thecutestblogontheblock.com/ för den :-)

TruckerElin sa...

Lena: Jodå, jag ska nog klura ut det där. :-) Tack!

Mikaela sa...

Min pappa ringde om det där youtube-klippet igår... Spelade nyss upp det åt min jobbarkompis... Det är så att man får rysningar!! Vilken underbar röst! Hon kommer att vinna hela tävlingen tror jag... Ha en bra dag!

TruckerElin sa...

Mikaela: Ja hon är bra. Men det bästa av allt är nog ändå att allas förutfattade meningar ställs på skam så totalt..