måndag 27 april 2009

Ingen karaktär

Nä karaktär är inte min starka sida.. Fick hemlis-paket nr 2 idag och det var choklad med i det! Inom en kvart så var det slut. *hoppsan* Kanske delvis för att jag är på uselt humör idag..
Skulle tvätta kl 12, trodde jag. Visade sig att mojängen satt fel och att jag bokat tvättiden kl 17-21. Så idag blir det inget tvättat eftersom jag inte får nån barnvakt på kvällen. :-( Jag tycker om att tvätta annars för det är ett av få tillfällen då jag får hjälp med barnpassning.., men bara om det är på dagen.
Önskar som fan ibland att få höra denna frasen "Hej, jag tänkte höra om jag får låna din son idag? Och att han kanske kan få sova över också? Varför? Bara för att jag vill, det är roligt.".
Never happened, never will.

Nå, fick iaf bara roliga saker med posten idag.. Hemlis-paket, paket med stickbok och en tradera-vinst. Är inte alls på humör för att fota och greja just nu så det får bli i nästa inlägg.

Ha det gott.

8 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Om du bodde närmre kunde jag försöka vara barnvakt, om jag vågade! ;D Tyvärr bor vi nog ganska långt ifrån varandra... Du är så go och din son är så söt. :)
*kram*

Birgitta sa...

säger som föregående talare... hade vi bott närmare varann så hade det inte varit några problem med barnvakt...hoppas det löser sig med ilskan och tvättandet...
kramis

Anonym sa...

Tack för komentaren !
Jag skulle väldans gärna ha hjälpt dej med sonen...tyvärr är avståndet lite långt
han skulle kunna ha haft det kul med mitt barnbarn.
Kom på att jag glömt skicka det jag skulle till dej....
Förlåt Förlåt ! !
Bättre sent än aldrig !

miaring sa...

Jag vill också låna din son, vi kunde baka chokladbollar och sen gå och ha picnic i trädet. Mina söner har andra intressen nu än att roa mamma. De oroar mer, hahaha kram Mia

Häxmamman i jämtland sa...

Ja du det där med barnvakt är inte det enklaste, till mina 5 första barn fick jag nästan be på mina bara knän inför deras farmor att hon huvudtaget kunde ta dom om jag var sjuk och så var det från att jag fick den första, exet var aldrig hemma och hjlpte till och inte kunde jag få det av hans mor heller...

Men så mitt yngsta barns farmor hon kan ta hand om både de andra 5 och sitt eget barnbarn och behandlar dom lika...

Man ser hur olika människor är...

ha det gott

Lillan sa...

Ja har ingen aning om hur man sätter upp en vävstol..men nu har jag ju en iallafall! Måste bara hitta nån kunnig männska som kan hjälpa mig sätta ihop den, och nån som kan lära mig väva..

Lena D sa...

Hejsan!!
tack för den fina kommentaren.Jag har fastnat i ami gurumi träsket. Jag använder akrylgarn,typ det billigaste som finns i min butik här i Trelleborg.Jag virkar med nål 3,5 för det mellanstora o stora amisarna o 2.5-3 för de minsta.

Lena D sa...

Hej igen!!
Jag köper ofta freja garn eller caroline,det är stickgarn,men det funker bra att virka av.
Mvh Lena D