tisdag 11 november 2008

Julmarknad?

Jag VILL stå på julmarknad och sälja mina saker som jag har stickat o så där. Nån som vet nånstans i närheten av Gävle (men upp till 10-15 mil kan jag säkert åka) där den möjligheten kan finnas för Mig??
Det skulle vara sååå jäkla roligt! Och en anledning till att sticka ännu mera. :-)

6 kommentarer:

Ulrica sa...

Tips från mig: http://www.firajul.nu/julmarknader/index.asp?county_id=21&Submit=Visa

Du som har långtradarkontakter, känner du ingen som ska söderöver så att dina insamlade bidrag kan komma hit? jag ska lämna till Stadsmissionen nästa torsdag.

Pelin sa...

Du får starta en egen:)

HELENA-RUTAN sa...

Dålig koll på sånt där.. Har du lyckats hitta nån?

Maria sa...

Här i Leksand har vi gammeldags Julmarknad/ medeltida julmarknad. Dom brukar söka folk, och söker visst nu också. Klarar ju precis 10-15 mils gränsen.

http://www.medeltidsmarknad.se/jul/leksands_gammaldags_julmarknad.htm

Dockmamman sa...

Vad synd att jag inte visste att du var intresserad av att åka lite längre, nu vet inte jag vart du bor riktigt...

Men Jamtli marknad så kan jag som utställare göra en förfrågan om en inbjudning, de tar in 8 utställare för varje år som inte kommer från Jämtland men kanske ska tänka på det nästa år...

Jag hade kunnat erbjuda en plats i min bod men jag har redan bjudit in Urmodern den platsen...

Ha det gott/Kram

TruckerElin sa...

Tack för tipsen! Men lite närmare eftertanke och tittande på bilder från olika julmarknader så inser jag att jag måste nog vänta till nästa år för att medverka i något sådant så jag hinner få ihop lite saker. :) Man lär nog komma med mer än 3-4 sjalar och lite sockor o vantar. hehe Men tanken att dela bord på Jamtli hade varit rolig Dockmamman! Kanske ett annat år!