fredag 2 januari 2009

r i p


Hade tänkt berätta om jul och nyår och garnfärgning och stickningar och sånt roligt här idag.., men så hände något tråkigt så det får vänta.

En vän är död. Hur hanterar man det?
Det är 2 månader sedan han dog men jag fick veta det idag.. Hans sambo hade inte vetat hur att få tag på mig för att berätta så hon väntade på att jag skulle höra av mig.., och nu skickade jag en nyårshälsning. :-/ Känns så fel att ha önskat gott nytt år när hon har det så tungt..
Fast hon lät stark, berättade vad som hänt.., att hon varit där och att hon var den som ringt sos.. Hon berättade om begravning och vart jag kan gå för att "hälsa på" honom. Det var först när hon pratade om barnen som hon inte klarade riktigt att hålla emot.., usch stackars barnen.. Han var en så bra pappa, älskade verkligen sina barn.., han hade ett halvt fotbollslag men önskade ändå flera. :)
FAN!!

Jag skulle ju ringt han.., för länge sen. "Äh jag ringer en annan dag..." Han var en sån där vän som man visste ALLTID fanns där, han behövde liksom inte underhållas för att stanna kvar.. Kanske kallas det personkemi eller nåt??
Fan va jag saknar hans röst nu.. Eller det har jag gjort länge men nu vill jag höra den NU.., bara för att det inte går..


Saknar dig F.....

Du tänkte alltid på mig när du hörde den här låten, den var liksom våran... Nu kommer den alltid minna mig om dig och dina snälla glada fina glittriga busiga ögon..

Behind Blue EyesSkriver om det där andra imorgon...

4 kommentarer:

Ankie sa...

Usch vilken jobbig start på det nya året. Har själv gått igenom liknande med nära vänner. Det var för 12 år sen men det går fortfarande inte en vecka utan att jag tänker på honom.
Tror jag vet hur du har det, inte skoj alls. Måste vara ändå jobbigare när du missat begravning o sånt.
Tänker på dig!

Ammis sa...

Stackars dig. Alltid lika hemskt att mista någon. Det finns aldrig ord för dessa stunder...sänder en kram istället.
Ta hand om dig.

Soili sa...

Livet är hårt.Alltid hemskt när man får ett sådant bud.Skickar tusen tröstande tankar och kramar till dej.

Elin sa...

Oj, men usch så jobbigt. :(
Kan förstå hur det känns...
Kramar