fredag 30 januari 2009

Tax!

Skaparstigen fyller ett år och där är en utlottning! Jag vill gärna vinna en sån fin tax som hon gjort. Egentligen så vill jag ju ha en riktigt riktig hund, men detta måste ju vara det näst bästa. :-)

6 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Hehe, söta! :)

Lillan sa...

mönstret till tygkorgen finns som länk i inlägget om du har lust att sy en likadan, men särskilt stabil är den inte, jag använde för tunt tyg, borde nog ha använt ett grövre stabilare, för korgen är himla sladdrig.

TruckerElin sa...

helena-rutan: Ja visst va dom. :)

Lillan: Aha.. Kanske får vliselina lite dårå om man ska göra en. Funderar starkt på att göra det för det såg fint ut.

Lisa sa...

Hej!

Kul att du lämnade ett "avtryck" i min blogg! Återkommer snart och kikar i din blogg! Dax att hämta de små hos farmor å farfar.

Kramar!

Noa04 sa...

Tack för ditt kommentar på min blogg! Jag använder alla 60-70-talstextilier och det kan vara gardiner, påslakan eller liknande.
Om du eller några här som läser din blogg har något sånt till salu så kontakta mig gärna! Då blir jag jätteglad :-)
Vilken underbara kontraster du besittär!!! En tuff killtjej och samtidigt en kreativ handarbetande kvinna! Gillar det starkt!!!

TruckerElin sa...

Lisa: Du är så välkommen tillbaka. :)

Noa04: Va bra! Jag tänkte på det att jag har nog lite iaf påslakan men kanske gardiner också som jag gjorde iordning för att ta med på loppis men som jag glömde hemma då.. :-) Ska kolla om jag hittar det i rörorna och återkomma.