tisdag 10 mars 2009

Slutbloggat och Utlottning!Jahapp.. Då är det sista dagen idag som jag har virusskydd på min dator. Det innebär att det inte kommer bli något internettande för mig tills jag får nytt..

Blööööö.

Nå, jag har ju föräldrarnas dator inte allt för långt bort så jag får väl sno lite tid där emellanåt.. Fan att man ska ha så kasst med pengar. Tror det kommer kosta typ 800 att förnya Norton.., finns inte ens en bråkdel av det just nu..
Kanske skulle göra som Josefin Crawford och starta en insamling. :o)

Nåväl.. Blir bildfattigt i det här inlägget, slut på batteri i kameran och jag är för lat för att ladda den idag. Har iaf invigt sonen i den ädla konsten att nysta garn! Hehe, inte illa för en knappt två-åring. :-) Han vevade på fint iaf medans jag höll garnet. (har bild i mobilen, ska försöka få in den..) Ok, lite bakslag blev det väl men vi fick ihop ett nystan till slut. Jag är förvånad. Är han inte min lilla bäbis längre??

Nu börjar våren visa sig också. Inte just idag då för nu snöar det som sjutton.. Men igår var det härligt med sol och smältande snö.. Tänkte som så att jag skulle försöka dra igång ett litet mars-projekt för Hjälpstickan Gävle. Är det någon som vill vara med och sticka något? Jag tänkte mig en utlottning också.


Sticka något värmande och Vinn något hos mig!

Om du skickar in ett bidrag till mig, alternativt lämnar in hos Centrumboden i Valbo, så att jag har det senast 3 April så är du med i en utlottning av lite garn.
Det är inte mycket, det är inte ull.., men kanske kan det bli nåt roligt av det i alla fall...


.

7 kommentarer:

Maria sa...

Men! Inte behöver du låta bli datorn helt för det!! Ladda hem ett gratis skydd så länge! Dom täcker oerhört bra under 30 dagar, sen när de dagarna är slut så tar du nästa! AVG och Avast är två stycken som är helt ok att ladda hem. Om du googlar på gratis virusskydd så kommer dom upp. Nod32 är också ok. Så där har du tre månader alldeles gratis!! =)

Dom är inte svåra att installera eller att ha och göra med. Enkelt och alldeles gratis med andra ord!!

Lillan sa...

Å va inte borta för länge!! Hahaha jag lovar att jag har INTE talang för matlagning... Ha i åtanke att jag bara visar det som blir bra och lyckat...det som inte blir det, ja det skrattar vi åt och så åker det ut till kråkorna :) Tillexempel så berättade jag aldrig i bloggen att när jag gjorde buljong och tänkte vara lite sparsam och mixa ihop grönsakerna i buljongen så blev jag tvungen att använda elvispen (mixerstaven dog ju) och med det tilltaget så ställde jag till med att jag sprutade grönsaksgegga i hela köket. Allt blev kladdigt och prickigt... Sen har jag ju all tid i världen, inga barn och arbetslös och ett väldans litet hus att ta hand om, så tid för att laga mat har jag gott om. Men hade jag haft barn själv så tror jag inte att jag hade lagt ner sån tid på matlagningen, ärligt.. kram!!

HELENA-RUTAN sa...

Men då! :(
Håller med de andra; virusskydd kanske du kan få tag på gratis? Och var inte borta för länge!
KRAM!!

Susanne sa...

Men hallå där, inte är det dags att sluta blogga. Man behöver inte köpa dyra virusprogram, det har dottern min och hennes man lärt mig. Hos mig finns Avast antivirus, Spybot som jag kör med jämmna mellanrum och nåt som heter CCleaner. Alla är gratis och smidiga att hantera! Stanna kvar vetja och tappa inte sugen! Hör av dig om du undrar nåt om programmen, tjingeling

Anonym sa...

www.avast.com
gratis å bra!!!

Häxstickade mamman i jämtland sa...

Du får inte vara borta för länge hoppas jag...

Självklart vill jag vara med på tävlingen och jag har varit in till centrumboden och srivit och jag ska länka till henne

http://stickmonster.bloggagratis.se/2009/03/11/1473804-sticka-och-vinn-garn/

Ha det gott

Garntrollet sa...

Hämta hem AVG gratis. Det funkar superbra!