lördag 24 maj 2008

Födelsedag

Tillbringade nästan hela födelsedagen på loppis, gick rätt ok faktiskt.., fick sålt för ca 800 kr. Så jag går plus iaf, bordet kostar ju 150 kr för helgen. Skönt.
Var helt utmattad när jag kom hem, rygg o axlar o fötter var så trötta. Så det var extra gött att då komma hem o barnvakten (syrran) hade fixat mat o det bara va att sätta sig o äta.., o så fick jag presenter! :-) Hihi, det är ju ALLTID lika spännande o roligt.

Fick denna coola Kosta Boda ljuslykta av syrran med familj. Den är ju så JAG. :-)Och så detta :-) Hade önskat mig tygsaxen från IKEA för dom har så bra saxar där, fick ett helt sy-set för det kostade prexis lika mycket som bara saxen. *mysko*Fick presenter från mina föräldrar också. Tänk, jag måste ha vart snäll i år jag!

Vinstlott! och god choklad.


Byrå.


MEN! Det allra allra bästa av allt! Det var ändå när jag fick detta:

Kombinerad födelsedags och morsdagspresenter från min lilla son! Totalt oväntat.., sonen är ju bara drygt ett år liksom. Men har man omtänksamma människor i sin närhet som tänker lite längre så kan det bli så här ändå! Blev så överraskad och verkligen superglad för detta. Nästan så man ville grina lite..
Mors dag är något som känns liksom. Så svårt att förklara.., jag har ju det allra bästaste av allt (sonen) men ändå så när något som mors dag kommer närmare i kalendern så känner jag mig så ensam. Av nån anledning så blir det så påtagligt att jag är hans enda förälder då.., för är man två föräldrar som bor ihop så brukar man ju se till att uppskatta den andre en sån dag som det. Fast iofs, min allra första morsdag (förra året då) var ju totalt uppskattningslös trots att jag då hade ett liv ihop med sonens pappa..
Jaja, hur som helst så blev jag iaf så himla himla glad för de fina sakerna jag fick av honom. "Bästa mamma" står det på nyckelringen. Är det jag det? hihi. Har en mugg sen tidigare som det står "Världens bästa mamma" på, men det är liksom inte samma sak med den för den köpte jag till mig själv när jag blev ensam med pojken. Såg den på en affär och bara kände att jag måste ha den.., den fick symbolisera drivkraften som jag kände att jag måste försöka ha för att gå vidare.

6 kommentarer:

Pelin sa...

Hipp hipp hurra och grattis i efterskott:)

TruckerElin sa...

:-) Tack så mycket!

HELENA-RUTAN sa...

GRATTIS! :D Måste säga att du verkar ha så skön stil.. :)

TruckerElin sa...

Tack Tack! :-) Skön stil säger du? hehe vad grundar du det på? *nyfiken* Men kul att du tycker det!

HELENA-RUTAN sa...

Ja, du verkar vara en trevlig tjej och har lite sån stil som jag gillar på endel prylar och saker du producerar. :)

TruckerElin sa...

Tack :)