tisdag 20 maj 2008

Haklappar

Ikväll fick jag ett nytt infall. :) Så nu har jag sytt två haklappar.Den med jordgubbar tycker jag själv blev jättemysig. Den andra gillar jag med, förutom det faktum att det inte gick riktigt som jag ville med korset, haha va ju inte så lätt som jag trodde att sy vaxduk på vaxduk! Nästa gång så blir det på ett enklare sätt. Tur man lär sig nåt när man håller på iaf. :-) Lite knöligt var det att få till snedslån på de smala kurvorna vid kardborret med.., tur att inte bilden visar så tydligt där! Ska nog testa att göra en ny svart/orange imorgon. Gillade färgkombinationen och det är ju så sällan man gör nåt i oranget annars.

Jo just ja, höll ju på att glömma.. Blev klar med en ny hatt till brorsan med, får hoppas att denna passar bättre! Blev ett flygplan på denna hatten, sydde med dubbel tråd.., men det va nog inte riktigt bra det. *s* Men med lite envishet så gick det till slut hyfsat.

4 kommentarer:

Pelin sa...

Vad göööör du upp kl 00:17??:P Snygga grejer! Pyssel i alla oändlighet!

HELENA-RUTAN sa...

Snygga! :)

Anonym sa...

Vaxduk på Vaxduk är inte alltid så roligt... har försökt trixa lite därhemma med sånt... men om man har problem med att det "klibbar" under pressarfoten när man syr så ska man lägga smörpapper emellan som sen bara är att riva loss...

Hoppas du får till det... men snyggt var det... ; )

TruckerElin sa...

pelin: hehe, det är ju så roligt att greja o det går ju inte på dagarna.. Brukar sitta till mellan 00 och 03.., sen upp sju o ge välling o ny blöja sen får jag sova igen till ca 9.30. Funkar ju så länge man inte jobbar iaf.. :-)

helena-rutan: Tack!

emms: Ahh.., smörpapper. Det ska jag testa! Tackar för tipset. :-)