fredag 2 maj 2008

Snart så

Imorgon ska jag på kalas! Syrran blir 40.., ska bli kul.
Nåt mer som ska bli kul är att äntligen få visa mina hemlisprojekt. Har fullt sjå att få ihop allting här nu, började med ytterligare ett igår kväll.. haha Hur mycket optimist kan man vara egentligen? Fyra ofärdiga projekt som skall hinna färdigställas innan kl 14 imorgon.. Tja.., utan en liten 1 åring så kanske det hade vart lättsamt.., men nu? Nu får tiden utvisa hur vettigt det va.

I brist på projektbilder så får det bli en härlig vårbild istället. Visst är det underbart väder vi har nu!

6 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Du, jag har en liten fråga bara.. Dina besöksräknare, var hittade du dem? Och var man tvungen att betala nåt eller bli medlem eller nåt sånt?? Mina besöksräknare krånglar och visar fel.. Tack på förhand! Tittar in här senare eller imorgon eller nåt och ser om du svarat. :)

Pelin sa...

En sån fin bild! Man vill bara kasta sig i...i tanke i alla fall;) Har börjat på halsduken nu och det var inte så krångligt trots allt:) Däremot överväger jag att köpa annat gran, det var riktigt tradigt det jag köpte... Ha en fin helg och lycka till med alla projekten!

TruckerElin sa...

helena-rutan: Hittade dom på denna sidan http://susnet.se/tjanster/

pelin: Hehe jag är nog mer badkruka än så jag, men det var tokfint där ändå. Hade gärna suttit där med måsarna en stund o njutit i värmen..
Tradigt? Menas det tråkigt det? :-) Jag önskar jag hade råd med nåt bättre garn jag med, men så är inte läget nu så jag får ta det jag har.. Men det går hyfsat tycker jag.

Tack! Det kan behövas. *känner tidspressen* Men det är rätt roligt att ha så mycket att göra med..

Pelin sa...

Helt rätt gissat, tradigt = tråkigt:) Nej du ekonomin är inte på topp här heller. Men det får ju inte stoppa skaparlusten:)

HELENA-RUTAN sa...

Okej, tack för hjälpen! Vet inte om jag ska skaffa där bara för man måste ju vara medlem.. Föresten så är bilden väldigt fin! :)

TruckerElin sa...

pelin: Nä prexis. Själv så var jag o länsade mammas skåp på gamla garner här om dagen, vilket gjorde både henne o mig glad. :)

helena-rutan: Jag sökte efter räknare på Google o hittade många enklare som bara räknar antal besök, har för mig det fanns flera som man inte behövde va medlem.
Ja, visst är det fantastiskt att det går o ta så pass fina bilder tom med bara en simpel mobil. :-)