fredag 9 maj 2008

Trött

Hua.. Idag har vi haft en dag på fötter. Va o hämtade en bil på morgonen, sen iväg till Owe Janssons o köpte lite blomlådor o sen in på Lundins säljlager o handla strumpor till sonen (akut brist) o lite annat smått o gott som tex shampo, ett med smultrondoft och ett med rödklöverdoft. Luktar sommar! :-)
Sen for vi hem o käka, sen iväg direkt igen till Willys.., dags för välling o blöj inköp. Passade på att besöka Rusta som ligger på området. Köpte en gräsmattematta som vi ska ha uppe på balkongen så lillkillen kan va där ute o greja med. Rusta har så himla mycket härliga sommarsaker o jag kunde inte låta bli att köpa dessa störthärliga mega-glasen!


Dom bara skriker sommar tycker jag. Fanns blå o rosa också, får önska mig dom när jag fyller år tror jag..
Sonen fick en ny leksak också. Denna enkla 10 kronors grej passade honom perfekt, skitkul att vifta med armarna jue o när det låter samtidigt så är det ju helt plötsligt optimalt! Perfekt för morsan också eftersom det håller grabben sysselsatt. :-DFixade lite med blommorna i väntan på att en kompis skulle komma o hämta oss för vi va iväg en liten stund på grillfest på kvällen.
Här är en stackars liten ros som börjar skrumpna. :-( Förhoppningsvis så klarar jag att hålla liv i växten så att det kommer många nya fina blommor!En pensé!


Såna har jag många = Dom var billiga :-)


Imorgon ska jag göra ett försök att skära in mattan.., blir roligt sen när allt är klart o fint o man kan sätta sig där ute o sticka!

Jag är så sjukt sommarglad nu så jag kan knappt fatta! Känner mig lycklig o tillfreds o allt är bara så underbart härligt nu när solen skiner o alla färger i naturen är så härliga!
Min lilla snygging är också sommarglad! Förvisso så är han också höstglad, vinterglad, vårglad, dagglad, nattglad.., ja han är ju nästan alltid glad!

2 kommentarer:

Pelin sa...

Vilken söt kille!:) Skönt att göra sommar, man får helt ny energi!

TruckerElin sa...

Ja visst är han! :-)
Ja det är helt underbart. Märker på folk i omgivningen också att det är en energiförändring. Grannarna går omkring o sjunger o visslar o ungarna skuttar o jenkarna rullar förbi med sköna 50-60 tals dunk. Härligt är vad det är!