måndag 14 juli 2008

Mycket nu

Var ett tag sen man skrev nu, eller känns länge iaf även om det kanske bara är några dagar.. :) Kallas det beroende eller??
Har äntligen fått hem min dator och genast är allt så mycket lättare! Har fått in några bilder i datorn och så här ser min gröna sjal ut nu.Har inte hänt så mycket sen sist. Det första nystanet har tatt slut och jag har börjat på ett nytt i alla fall. Som synes så har jag nu satt dit stoppar på stickorna för jag har fått ett önskemål om en sjal så den får gå före nu. Jaaa, den ÄR lila. *suckar lite* Jag avskyr ju lila. :) Men den är svart och grå också, och faktiskt inte jättelila så det går nog ganska bra ändå!Annars då? Har det hänt nåt det senaste kan man ju undra? Jo vars.. Var på födelsedagsfest i lördags! Himla kul hade jag också. Det var Singstar där och det var roligt, jag sjunger ju som en kratta men va fan.., det gjorde dom flesta andra med. :-D Fick sjungit lite New Kids On The Block med min kompis H. Hahaha! Snacka flash back från högstadiet!

"Step one:
We can have lots of fun
Step two:
There's so much we can do
Step three:
It's just you and me
Step four:
I can give you more
Step five:
Don't you know that the time has arrived
Huh!!
"

Och så fick jag sjungit en duett med A, I got you babe av Sonny o Cher. Det var riktigt roligt men lite småflum eftersom hans tjej var den som satt o skötte spelet! *oops* Men aah det är ju bara en låt?

"[HIM:] I got you to hold my hand
[HER:] I got you to understand
[HIM:] I got you to walk with me
[HER:] I got you to talk with me
[HIM:] I got you to kiss goodnight
[HER:] I got you to hold me tight
[HIM:] I got you, I won't let go
[HER:] I got you to love me so"


Nåt mer? Jo i onsdags så var S från SAndviken hit och stickade några timmar på kvällen! Det var jättetrevligt att hon kom tycker jag! Hoppas det blir fler gånger. Blev så inspirerad av allt hon håller på med i stickvärlden, mässor, resor, garnfärgning, träffar.. Jag vill också!! :-)

Börjar fundera på mitt nästa Hemlis4 paket också. Börjar bli dags snart. Se om jag kan hitta på nåt kul denna gången, verkade uppskattat med det förra iaf. Ser fram emot nästa sak som dimiper ner i min egna låda med. :) Jag tycker det är så himla roligt med paket!

Fotade min son igår förresten och kan bara inte låta bli att malla mig lite o visa den fina bilden som avslutning för dagen. :) Visst är han väl för söt! Jaja, jag vet att jag är liiite partisk, men va fasiken vem smälter inte för det leendet och de ögonen?

6 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Söööt! :)

TruckerElin sa...

helena-rutan: Jaaa eller hur! :-) *mallar mig*

Pelin sa...

Naaaw:) Klart man smälter..

Emms sa...

En riktig sötis... Förstår om du har problem att säga nej ibland ;)

TruckerElin sa...

pelin: Mmmmm!

emms: Ja det kan ju vara det.. :)

LenaL sa...

Ett sånt charmtroll!