tisdag 1 juli 2008

Syfestival?

Såg att Syfestivalen i Kista blir den 7-9 November! Jippi, då kan jag åka!! Kanske skulle vi ta en sväng dit i höst, ni som jag pratat med om Kinna-resan? Så här står det om Temaområdet Stickning: "Temaområdet Stickning har vuxit stort de senaste åren. Här finns garner i alla färger och kvalitéer, men också stickbeskrivningar, stickor och tillbehör. Populära workshops arrangeras alla mässdagarna!".
Vad tror ni? Någon som vill följa med??
Syfestivalen

5 kommentarer:

Agneta sa...

Vad kul. Då kanske vi ses. Har tänkt mig dit. Har det så bra förspänt att det går bussar härifrån

monke sa...

Jag var på förra Syfestivalen och blev inte imponerad. Tyckte att den i Borlänge var bättre,visst var det färre knallar men även färre med samma saker. I Sollentuna var det så många med samma utbud så det blev fort mättat och alla var inte billiga, somliga dyrare än postorder.

TruckerElin sa...

agneta: Ah, det hade ju vart perfekt med direktbuss.. Får se om jag åker dit eller inte, beror på vad som händer annars. :)

monke: Jaha.. Ja jag har aldrig vart på nåt sånt där så jag vet ju inte. Men trist om det bara är lika och dessutom dyrt. :-/ Jag drömmer om att åka på "Stickfest i väst" jag.. http://www.stickfestivast.se/ Blir lite störd när jag inte upptäckt att sånt fanns när jag bodde där nere.. :) Men man får väl planera semester dit när det är ist.

Ankie sa...

Jag har oxå varit i både Borlänge och Sollentuna. Måste nog säga att jag föredrar Sollentuna. Visst det är mycket lika men utbudet o variationen är ändå större. Jag satsar stenhårt på att åka till Sollentuna till hösten.

TruckerElin sa...

ankie: Man kanske skulle försöka kolla in båda.. Har ju inte vart på nåt av dom. Vad är detta som är i Borlänge då? Nåt återkommande? Har ju inte så långt dit...