söndag 6 juli 2008

Tupperware!

Ah! Så var stunden slut och alla vännerna har gått hem. Det var roligt och jag ville beställa mycket mer än jag hade råd med.. Beställde till slut julburkar. Jaa, jag vet att det bara är juli nu. hehe Men dom var fina och ganska billiga. Sen köpte jag också en microkanna som jag ska koka ris i och göra sockerkaka. Lämpligt värre! Bilder kommer säkert senare när grejerna kommit hem.
Fick lite tackgåvor också för att jag hade partyt, först 3 burkar och sen 2 burkar till för att mina vänner beställde så pass mycket. :) Å så fick jag en mini-tårtform/cdhållare också som tackpresent. Hallå liksom? Ska jag bara fååå en massa saker! Toppen jue. :) Mera sånt!
Sen fick jag nån svag stund där på slutet när det bara var jag o hon kvar så jag tackade ja till att bli sån där demonstratör!! *SHIT* Så vill ni ha Tupperware party så hojta till.

En vän här från bloggen kom också och hälsade på. Kul att du kom S! Hoppas du hade trevligt och att vi träffas snart igen! Får ta ett party/stickkväll hos dig nåt tag. :) Tack för garnleveransen också, lyxigt värre med hemkörning! Nu ska jag försöka mig på strumpor av det gula. Det blå tänkte jag ge bort.

Revontulin går framåt med. Denna har jag bild på iaf! Har ökat på stickans längd en gång till nu. :)

7 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Ser ut som den där kommer bli lika fin som den gul-röda. :)

TruckerElin sa...

helena-rutan: Tack. :) Efter denna så kommer dne i ytterligare en färg.. hehe

HELENA-RUTAN sa...

Hehe okej. :)

TruckerElin sa...

helena-rutan: Och sen en till.., o en till.., o en till.. *s*

HELENA-RUTAN sa...

hehe! Kul att det är så roligt. Jag blir så lätt uttråkad, tycker inte det är så kul att sticka och virka samma, samma liksom. Håller på med ett par tofflor nu och toffel nr2 är inte alls lika rolig att göra.

TruckerElin sa...

helena-rutan: Jag är likadan! Avskyr egentligen att göra lika, tar alltid en evighet att göra färdigt socka nr 2 när jag gör sånt.. Men denna var så himla rolig att göra för jag blev liksom så farsinerad av garnet.., alltså det var så roligt förman ville se hur det blev på nästa varv, o nästa. :) Så testa den sjalen du, i ett effektgarn så tycker kanske också du att det är lika roligt!

HELENA-RUTAN sa...

Ja kanske det. :) Skulle vilja göra en sjal så småningom.