onsdag 24 september 2008

Garn & Te

Har anmält mig till Stickameras Garn & Te byte nu. Det är ju så roligt att ge och få paket. :-) Hoppas att det kommer bli Hemlis5 så småningom också..

2 kommentarer:

monke sa...

Vi ska runt Gävle, Sandviken, Valbo. Har du tips desto bättre! Vi är fyra som åker härifrån som det ser ut nu, så det finns bara plats för en till. Vi har inte bestämt datum men jag återkommer.

monke

TruckerElin sa...

Ok. Men är det "bara" här så kan ju hon och jag strutta omkring med egen bil isf för jag kanske ändå inte kan följa med på allt. :-/ Finns väl inte så mycket att se här vad jag tycker. Finns ju "Min" garntant (Centrum-Boden, med stickcafé på onsdagar 10-12) hon skulle säkert bli glad åt främmandet. :) Sen finns det visst två garnaffärer i Gävle, jag hade bara koll på en (Garnet). Och så vet jag en i Sandviken.. Jag brukar handla på Coop Forum och på Owe Janssons också. Jga kan ju lotsa er till ställena ni vill till om ni inte hittar. Synd att inte JärboGarn har fabriksförsäljning..
Finns ett till stickcafé i Valbo också måndagar 13-16, det är på ett mysigt 50talscafé som heter Nybo café. Om inte annat så kan det ju vara en kul plats för fika/sticka-paus, man får som sticka där när man vill om man vill.
Ja det var lite om det..