onsdag 24 september 2008

Varm höst

Hoppas att hösten fortsätter vara lika fin som nu. Det är ju så gött att vara ute när solen skiner och det är så där lagom kallvarmt. När jag hämtar sonen på dagis idag så ska vi nog ta en sväng ner till vattnet och knäppa lite kort. Måste ju börja utnyttja min kamera till det den är menad för och inte bara till "pocket-kort"..
Utsikten från min balkong är fin irl men när den hamnar på ett foto så ser man allt som man inte tänker på med blotta ögat.., bilar och skyltar o lampor o sophus o sånt som inte gör sig så bra på bild.
Ska bli himla roligt att gå på fotosafari sedan!Fick paket idag med. :-) Idag var det från Stäket, jäklar vad snabbt levererat det var! Perfekt! Måste komma ihåg att gå in på PayPal (eller hette det Payson???) och skriva att jag fått paketet och att det helt och fullt uppfyller förväntningarna. Kolla bara vilket fint garn!Det är Handfärgad Merino 7500 (färgbad 229), hur härligt som helst! Är verkligen galet förtjust i grönt i limefärger nu.
Detta garnet ska användas till min Mysteriestickning som börjar snart på Syfestivalens hemsida. Ska bli så spännande att se vad det blir! :)

Passade på att beställa en strumpsticka också för en av mina addi bambu har ju gått av, borde ju inte spela nån roll på märket tycker jag.., millimeter som millimeter liksom.. :) Blev en bambuvirknål också, den var på rea så det passa ypperligt eftersom det behövs en till mysteriestickningen. Va roligt det vore att ha alla stickor och virknålar i trä eller bambu.. Ja förutom mina Denise rundstickor då som är i plast och som jag totalälskar! :)

9 kommentarer:

Ankie sa...

Snacka om att uppskatta samma saker just nu. VÄDRET!
Passa på att vara ute o njut idag. Själv ska jag åka o jobba i "hockyladan" hela kvällen. Börjar om en timme o kommer hem efter mörkrets inbrott.
Njut lite åt mig oxå.

TruckerElin sa...

ankie: Ja det verkar så. :-) ja vi har vart ute ett tag efter dagis, skönt.., men när jag packade upp kameran o skulle fota allt fint så hade jag minneskortet hemma i datorn.. Varför är man så tankspridd? hehe

HELENA-RUTAN sa...

Vad mycket paket du fått på sistonne, kul! :D Och ditt garnfynd var verkligen ett fynd, menar 155kr för 31 nystan?! Läste jag rätt? :)

TruckerElin sa...

helena-rutan: Jo du läste rätt, 5 kr nystanet kostade dom. Jag köpte Dream-garnet redan till ordinarie pris för flera år sen o gillar det mycket så det var bara passa på nu. :) Det är farligt att åka dit för billig-hyllan kan vara förädisk ibland..

HELENA-RUTAN sa...

Hehe.. :) Man kanske tar lite mer än man behöver då..? Svårt att låta bli att handla när det är billigt.

Dockmamman sa...

Wow, vilken härlig färg, har haft en blick på allt som är grönt, jag har haft det länge,det ger mig sådan aha upplevelse när jag ser vissa grönfärger...

Det kan ju bero på att det syns och att jag har börjat upptäcka livet igen/Ha det gott

TruckerElin sa...

helena.rutan: Jo det blir ju lätt så.. "Bra-å-ha" liksom. :)

dockmamman: Ja visst va det härlig! Jag har inte vart för grön förr men nu det senaste dras jag enormt till det, speciellt till limehållet. Har också varit nere under längre tid (innan bloggen som verkligen lyft upp mig) och som det låter på dig så kanske att vi ser grön lite på samma sätt du o jag för jag känner också att jag börjar upptäcka livet igen..
Det känns nästan som att man vart i idé ett tag och att man börjar se våren i livet nu, och det härliga med våren är ju det gröna.. Hmm.., Då kanske sommaren kommer snart med.. :-D

Susilull sa...

Wow, vilket läckert garn!

En till som fastnat för limegrönt!

TruckerElin sa...

susilull: Ja eller hur! Det håller på o blir en Festival-sjal nu.. Verkar vara många som gillar lime nu, förstår det helt o fullt. :)