tisdag 23 september 2008

Har jag varit snäll?

Min brevbärare hade med sig ett paket till mig idag! *tjohoo*

Innan jag öppnade det så trodde jag först att det var min beställning från Stäket som kommit (väldigt fort isf) sen såg jag adressen på baksidan och den kändes väldigt bekant.., men var inte Stäkets.. Hmm! Gissa man blev nyfiken nu! Hemlispaketen var ju slut, vinstvantarna hade jag ju redan fått och inga andra beställningar på ingång. Typ slet upp paketet för att finna allt detta!Det var ett gulligt kort, en lyxig två från BJÖRK & Berries (som förövrigt tillverkas här nästan där jag bor). Har stått o fingrat på deras tvålar och parfymer men tyckt att dom är för dyra.. Nu fick jag en!
Sen var det många goa karameller, smakar bekant liksom.., som en korsning mellan polkagris, DrDryles och Marianne. :) Inte lika många kvar som på bilden.. *tamtadamtada* Ett te var det också, jättebra för jag var i affärn igår faktiskt och letade ett te men hittade inget lockande. Det här teet heter "Mammas mirakel" och det kan jag behöva ibland känns det som... Tycker också teet luktar bekant, tror det är anis eller fänkål jag känner. Brukade koka anis o fänkål-vatten när jag ammade som jag o sonen fick tvinga i oss för att han skulle få mindre ont i magen när han åt. Jag gillar dom kryddorna i vanliga fall men det där vattnet smakade verkligen URK!
Åter till paketet så innehöll det som synes ännu mera saker! Ett mysigt bomullsgarn köpt speciellt med tanke på mig :-) Det ska bli prickigt, ska bli intressant att testa, har aldrig sett det innan. Och så var det tre jättefina stickmarkörer som avsändaren gjort själv, jag fick dom allra första hon gjort. Ska testa o se hur jag tycker dom funkar, hon ville veta.. Dom ser hur bra ut som helst så här iaf så jag tror garanterat att dom blir jättebra.

Nå, vem har nu skickat detta? Och varför? Ja det undrade jag också och vände på kortet. Det är ju från Mammans stickningar!

"När jag inte kan komma till dig o göra en kopp te
så gör jag det jag kan.
Sänder dig lite "vardagslyx"".


Tack snälla snälla A! Jag blev jätteglad och livet blir liksom så mycket ljusare när man märker att någon tänker på en och bryr sig så här, fick ny lust och tyckte faktiskt att det var tom roligt att laga mat idag.

Haha! Vilken tur att jag skrev det där om mat nyss! Kom på att jag hade en äppelpaj i ugnen som var nästan-klar när jag gick iväg "en snabbis".., hehehe tur att jag hade ugnen på låg värme så den inte blev totalt svart.., nu kanske det går o äta iaf. Får ta mycket vanlijsås. :-D

6 kommentarer:

Lillan sa...

Härligt med vardagslyx! Vattlingon är en flaska proppfull med lingon, lite socker och vatten, sen ska det stå fram till jul och man ska äta det med glass eller vispgrädde och socker.. det låter gott, fast jag har aldrig testat själv, men alla jag pratat med säger att det är gott :)

Ankie sa...

Varsågod!
Glad att det blev uppskattat. Precis som ditt p0aket blev när det kom i min låda förut.

Emms sa...

Vad gör man för att få sånna paket... vill också haaaaa... ;)

haha... ska däremot beställa 1 kg sockgarn så jag kan sticka lite sockar... hehe...

Hoppas du hittar på nått fint att sticka med garnet och njuter av te, stickning och gottis...

Elin Markusson sa...

Ja de är så skoj med paket. :)

Dockmamman sa...

Jag ska också hoppa med i mysteriestickningen låter skojigt/Ha en bra dag

TruckerElin sa...

lillan: Låter intressant det där med vattlingon.. Ska nog tipsa brorsans tjej om det, hon gillar plocka bär. Har du kollat in Pelins muffins-story häromdagen förresten, kanske nåt för dig. ;-)

ankie: Ja det blev jätteuppskattat! Lever på det där länge nu jag. :)

emms: Tydligen räcker det med att vara snäll och gnällig. *ler* 1 kg sockgarn!? hehe, ja då har du att göra ett tag.. :) Hittat nåt bra erbjudande nånstans månne?
Japp, ska göra en kopp te nu faktiskt o sätta mig o sticka i några timmar när sonen är på dagis.. *njuuuuta lite*

elin markusson: Ja vissst är det!

dockmamman: Vad roligt att det är fler som jag känner till som ska vara med, så kan man snoka runt o kolla framstegen och kanske få hjälp om man kör fast. :) Detsamma!