onsdag 3 september 2008

Några dagar

Nu har jag inte vart här på några dagar, har stickat frenetiskt! Hehe, nä kanske inte så. Har hjälpt en kompis flytta o lite sånt och i måndags började jag skola in sonen på dagis. Jag kan säga att jag hade inte behövt varit det minsta nervös för snacka om att grabben blir överlycklig när han kommer dit! Det glittrar i ögonen o han skrattar o halvskriker o flaxar med armarna. =) Han ser ut att bli så lycklig att han inte vet vart han ska göra av sig själv. Såååå himla skönt för mig att se att han gillar situationen och att han har roligt. Han är väldigt social märker jag, och oblyg. På fruktpausen när alla barnen satt o åt frukt på en matta så gick han runt o kände på allas hår.. Kanske en blivande frisör? :) Han struntade helt i mig och struttade runt där o undersökte alla rum, pratade med allt o alla och framförallt Skrattade! Nog för att han är ett väldigt glatt barn annars också men nu var han nästan euforisk. *s* Nåja, nyhetens behag mycket förstås men jag tror inte det kommer bli några som helst problem att lämna honom där sen. Så glad för hans skull att han tyckte det var roligt.

Har i vart fall hunnit med att sticka också. Brorsan fyller år imorgon så jag har stickat sockar till hans tjej tills då. Jaa, jag vet att det är HAN som fyller =) Men hon hjälpte mig att städa min gamla lägenhet när jag flyttade och jag vill göra nåt till henne som tack. Hon gillar orange och detta var det närmaste orange jag kunde hitta i mina affärer här.., men det går nog bra.., dom värmer ju hur som helst =)Jag måste ha fått nån sock"förbannelse" över mig för jag har gjort klar en socka till sonen också! 5 sockar på 6 dar! *wow*Sen har jag börjat på dessa Hand charmers med. Hittade dom på Stickameras pulsklubb, det är augustimönstret. Tycker dom verkar läckra och skulle vilja försöka få till det lite eldigt eftersom det ser ut som flammor.. Tänkte att en tunnare version av garnet som jag använde till sockorna här ovan skulle bli fint.., men jag vet inte? Ser det eldigt ut???Jag stickar dom utan tumme och upp-o-ner så att "flammorna" hamnar ut över handen istället för upp över armen.

Nåt annat då som hänt, nu när jag är på G... Jo! Jag fick veta idag vem min Hemlis4-kompis är! Har vetat att hon var från Danmark o så där men har inte hittat på hennes blogg trots att jag stundvis letat ivrigt =) Här är hon iaf, den bästa Hemliskompisen som jag kunnat fått! BRITTA
Jättesynd att jag inte kan se bilderna i hennes blogg dock.. :-( Är det bara jag som inte kan eller är det flera? Hade varit jätteroligt att se vad du pysslar med Britta, men det är roligt att läsa också! Tack för alla fina saker jag fått! Ser verkligen fram emot brevbärar-besök nu när jag vet att det är ett nytt paket på intåg.

10 kommentarer:

Britta sa...

Jeg ved ikke lige hvad der er galt med billederne på min blog, men jeg arbejder på sagen - jeg kan nemlig heller ikke se dem...

Pelin sa...

Det kanske är en jättevarm eld som nästan börjar bli blå?;) Dom såg snygga ut i alla fall. Vad roligt att lill killen gillar dagis. Sånt underlättar..

TruckerElin sa...

britta: Oki! Hoppas att det löser sig med bilderna.

pelin: Mm.., den tanken hade jag också i min vilja att få det att bli eld *s* Men nja.., skulle gärna ha bytt ut de lila tonerna mot orange-gul-nånting.. Sparat de ljusaste blå.. Men men, man kan ju inte sitta o klippa o klistra i garnet.., tyvär.
Ja det är superskönt att det känns som att det kommer gå bra, har jätteångest för så många andra saker när det gäller dagis ändå.., som detta med att dom har ett blad med foton på familjen. Blir inte klok på hur jag ska göra med pappan :-/

HELENA-RUTAN sa...

Avis på att du stickar sockor så snabbt.. :P

Ankie sa...

Har tänkt på er under veckan o undrat hur det går med inskolningen. BRA, verkar det ju som. Hur gammal är han? HAn ser bra mycket äldre ut än min "fislisa" som ska börja nu under hösten.

TruckerElin sa...

helena-rutan: Inte ska du va avis du som gör så fina sockor.., och du har ju mycket annat att fylla din tid med också.., jag gör som inget annat än är med min son och stickar..

ankie: Va roligt att höra att du tänker på oss. :) Ja det går jättebra faktiskt. Men idag lämnade jag han en halvtimme o det va visst inte så roligt.., men kanske var det ett illa valt tillfälle eftersom han var jättetrött.. :-/ Han blir 1,5 i slutet av september.. Jag har velat ha han hemma så länge jag kunnat och eftersom jag har all föräldraledighet själv så skulle jag kunna vara hemma längre egentligen men nu börjar orken tryta o jag tycker det ska bli skönt att få lite "avlastning" om dagarna.. Hur gammal är "fislisa" då? :)

HELENA-RUTAN sa...

Mycket annat? Hm... Går hemma nästan hela dagarna. Men jag får skylla på att jag är nybörjare. ;)

Emms sa...

du rär sååå duktig... skulle behöva åtminstone hälften... ;)

Pelin sa...

Du får sätta dit en lastbil?;)

TruckerElin sa...

helena-rutan: Man ska bara göra det som man själv känner att man kan och orkar o så där. När jag va gravid o sjukskriven i över ett halvår o nästan bara kunde sitta i soffan så hade jag inte det minsta lust/ork att sticka trots att jag hade världens tillfälle..

emms: Tack :) För första gången på mycket länge så känner jag mig duktig också. Tänk att lite garn o stickor kan bygga upp självförtroendet igen så här.. Mm.., kunde jag skicka lite sticknoja till dig så skulle jag för jag har just nu mer än jag egentligen har tid med. :)

Pelin: Hehehe Näääää Lastbilar är BRA jue! Eller så får man säga att pappa är där Under lastbilen för mamma bara rååkade köra över honom, o det var inte alls meningen. *visselvissel* :)