söndag 31 augusti 2008

Kolla! Kolla!
Jag måste ha slagit mina rekord med hästlängder nu för jag har gjort (hör o häpna) TVÅ sockor på TVÅ dagar. :) Jag som typ aldrig gör mer än en enda.., någonsin. Känner mig faktiskt lite stolt. hehe. Men jag hade nog inte klarat det om det inte varit Pearl Harbor på tv, filmen var ju skitlång jue :) Men faktiskt rätt bra..Det gick åt 106 gram (så nedrigt när nystanen är 100) garn till sockorna så jag har börjat på lika sockor till sonen nu så kanske imorgon att jag har två såna färdiga med?
Hahahaha, nä några såna drömscenarior ska jag inte måla upp. Vi har en stor dag framför oss imorgon nämnligen, sonens första dagisdag. =) Mamma vill egentligen inte men sonen kommer säkert att tycka om att leka med alla barnen..

Nä nu ska jag slå mig ner i soffan en stund, har vart på benen halva dan o hjälpt en kompis att flytta. Ska bli så skönt att hiva upp fötterna i högläge.., hoppas det är nåt bra på tv.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du är alldeles för duktig för ditt eget bästa... sa jag inte att du skulle slappa i helgen ;)

HELENA-RUTAN sa...

Ujuj, här händer det en massa grejer ser jag! :) Himla fina sockor du gjort! Gillar verkligen garnet också. Sa du två sockor på två dar??! *impad!*

Birgitta sa...

Vad duktig du är....
Det blir säkert sockar åt sonen också ska du se...
kram//Birgitta

Pelin sa...

Ah din jag-kan-inte-sticka-två-av-något förbannelse verkar vara över;) Snyggt blev det! Och jag gillar soffan också!

brittirene sa...

Härliga sockar.

Du frågade mig om färgen på garnet på mina OS-sockar.
Dom är stickade i steps färg 61.
Britt

frisky frog sa...

Herregud kvinna, gör du inget annat än stickar ;)? 2 sockar på 2 dagar är verkligen bra jobbat. Själv återgick jag till studierna i går så nu blir det inte mycket handarbete. Skönt att det är sista terminen... Och du, vad fin soffan blev!
/Simma lugnt!
ps. Jag bor 20 minuter från din favoritbutik nr 3.

monke sa...

Hej!
Tack för adressen till Kinna garn.
Du har fått en utmärkelse i min blogg.

monke

Britta sa...

Hej Elin,

Der er pakke på vej til dig :-)

Hilsen din hemlis.

TruckerElin sa...

emms: Men stickning är ju avkoppling ju.., har kommit tillbaka i mina normala gängor nu igen efter stickångesten.., som tur är. Men tack för att du bryr dig =)

helena-rutan: Tack =) Ja garnet vart fint faktiskt, jag är lite halvsåld på kamo. Hehe Har gjort 3 st till på 3 dar nu så jag vette fasen vad som hänt. Kanske borde ta tempen =)

birgitta: Tack! Jo en har det blivit nu iaf =)

pelin: Ja verkar onekligen så. hehe. Undrar nästan om det är nån vänlig själ som kastat en ny "förbannelse" över mig där jag måste sticka en socka om dan eller nåt. *s* Tack! Jag är faktiskt lite malllig över den. :)

brittirene: Tack =) Ja just det, dom var himla fina dina sockar och det garnet ligger nu mera på vill-ha-listan.

frisky-frog: Mm.. Tror nästan att jag har fått lite stick-noja nu när det bara är två veckor kvar på min ledighet. Har ju ingen aning om hur det blir efter det så måste passa på nu. :) Åh, 20 minuter.. Jag har typ 6 timmar 20 minuter ( och 1500 spänn i soppapengar) jag. Kanske lika så väl, lätt att bränna pengar på både favo 1, 2 och 3.. =)

monke: Åh.. Utmärkelse! Vad roligt! Kikar över strax o kollar vad det är! :)

britta: Nämen HEJ!! Som jag har undrat om vem du varit! Så himla roligt att äntligen hitta till din blogg. Tack för dom fina presenterna!! Som du kanske sett så har de blivit glatt använda allihopa, du har verkligen varit jätteduktig att hitta bra saker! Själv tyckte jag det var roligt men svårt att hitta på fina saker. Vad spännande med paket! *längtar*