lördag 9 augusti 2008

Sonen gillar också garn..

.

Men kanske på ett liiiite annat sätt än mamma. :) Tur att det inte var ett "fin-garn" i vart fall när han nu hade så roligt..

Har börjat på OS-stickningen också. Knappt kommit nån vart, känns som allt kommer ivägen hela tiden och jag som bara vill vill vill sticka dom här nu.. Hinner ett varv nu och ett varv då iaf.När jag sitter i mörkret och ska natta sonen så kan jag inte os-sticka, tyvär, så då har jag börjat på en ribbstickad krage istället. Det är garn som fanns i den säck med garn som en vänlig människa skänkte mig för ett tag sen, det blåa är Garnstudios och heter Symfoni och det grå har jag ingen aning men jag gissar att det är lika. Man ska egentligen sticka med dubbelt garn av Järbos Raggi men jag använder 2 blåa och en grå av detta Symfoni ist..Tycker färgerna blir hur fina som helst och måtten stämmer o så där.., men när jag ser på min så kan jag inte låta bli att fundera på om man verkligen ska få plats med en hals inom den där.. Men vi får väl se när den är klar!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Verkar som att hundvalpar och barn är ganska lika... våran valp hade dragit ut en heeeeel korg med garn för min mamma när jag kom hem senast... det var inte så populärt, men Frej var lycklig...
Jag är nästan klar med min första pulsvärmare... TJOHOOO!!!
Pelin blev visst glad över paketet... du är snäll du ;)

TruckerElin sa...

emms: hehe ja dom är nog det. O att dom blir så himla lyckliga så fort dom gör nåt bus! Fast..., vem blir inte det förstås.. :-D

Ah, vilken fart du har! Tänk om du hinner klart jättefort.., då måste du ju göra ett par till till typ..., nån annan som inte kan sticka två..

Ja det verka som hon blev det. :) Hoppas det.. Jag tyckte det var roligt att skicka iaf så bara där var ju hälften vunnet. Sen kan hon ju använda stickan till att picka hål på miffot med också.., men det kunde jag ju inte skriva. hehe

HELENA-RUTAN sa...

Sonen är söt som vanligt. :) Och fina garn.. Vad har du för kul väska i bakgrunden?

TruckerElin sa...

helena-rutan: Tack. :) Menar du den blå-svarta? Den fick jag av mamma, det är hennes gamla garnväska.., sydd av markistyg av min mosters fd sambo. Hur praktisk o fin som helst tyckte jag o tog fram den ur skrubben där den stått i minst 10 år. Bättre den kommer till användning! :-)

Lillan sa...

Sonen din ser ut att ha kungligt kul :) och sockorna ser ut att bli skitsnygga i det där garnet!! Kram

Eva i Halmstad sa...

Hej
Va gla han ser ut din lille.

Staplarna i kanten har jag genom Ravlery, en tjänst på deras sidor, var lite knöligt att få dit dom , men jag lyckades(sträcker på mej).
Är du inte med på Ravlery så ställ dej i kön, här är adressen.
https://www.ravelry.com/account/login
Ha de gott .
Eva.

TruckerElin sa...

lillan: Ja han sken värre än solen där. :-) Tack, ska bli spännande att se om jag får klart dom bara.. Roligt var det ju i vart fall. Men jag hade ingen aning om att man skulle blocka sockar också.. Hmmm, undras hur det går till.

TruckerElin sa...

eva i halmstad: Ja han är en riktig solstråle min grabb. :)

Aha, dom är därifrån.. Jo jag är medlem där så det ska jag testa!

Eva i Halmstad sa...

Hej
Det är inte lätt att hitta de, men gör så här.
Klicka på filen help längst till höger.
Klicka på Your notebook
Sedan på fliken Homepage.
Skrolla längst ner på sidan.
Klicka på
How to add Ravelry stuff to your blog
På den sidan finns de en del olika saker man kan lägga till på sitt Ravlery och bloggen, jag har provat och gjort fel hur många gånger som helst, men trägen vinner.
Lycka till.
Eva.

HELENA-RUTAN sa...

Ja jag menade den blåsvarta. :) Den såg snygg ut.

TruckerElin sa...

eva i halmstad: Tack, jag fick till det nu.. Lyckades tom byta färg på dom. *wow* Inte riktigt i den utsräckning jag ville, men ska klura lite mera på det.

helena-rutan: Ja visst är den fin. :) Funderar att sy några såna o ge bort faktiskt.., fast då blir det ju med nytt tyg om inte moderskapet hittar nåt i gömmorna

Annicka sa...

Gud så gullig liten kille, mina pågar är 23, 18, 16 så de är inte så små längre
Kul saker du gör

TruckerElin sa...

annicka: Tack! Kan tänka mig att du hade fullt sjå när de där pågarna var små. :)

Kaja sa...

Fint med ett garnnamn som heter "Maraton" när du kollar på OS. Borde du inte spara det till rätt dag??

TruckerElin sa...

Kaja: Hehe, det hade jag ju faktiskt inte tänkt på men det var ju himla passande :) Men spara..., njae jag kommer ha svårt att få dom färdiga redan som det är. hehe