onsdag 27 augusti 2008

Raggsocksnoja

Nån som vet vart man kan köpa Vartoftas raggsocksgarn nånstans i närheten av Gävle-Sandviken? Har fått sån sjuka efter att göra självrandande raggsockor nu. :) Hittat två färger som jag gillar. Nr 1 är 7680-kamoflage och nr 2 är röd-orange-print (mittersta).
Kan tänka mig detta järbo garn också i jeans-vin färg (uppe till vänster).
Det är så trist när portot på Vartofta-garn är typ 60 kr.., blir himla dyrt ragg-nystan då. :-(


Lyckades ramla in på Scanias hemsida idag också och såg att deras Girls Trucking Day blir 4 Oktober i år.. Jag vill dit!! Men kan inte... Men jag kan säga så här, är du tjej och har B-körkort och är nyfiken på hur det är att köra lastbil/buss så ska du anmäla dig och hoppas att du får vara med! Skitkul är det! :) Dom håller till i Södertälje om nån funderar...

Apropå nåt annat.. Är det nån som är förvånad att jag inte har startat på barn-raggsocka nr 2 än? *s*

3 kommentarer:

Lillan sa...

Hallå :) Blogg-grejen finns på inställningar, du vet där man byter utseende på sidan, klicka på gadgets så finns den där :)

TruckerElin sa...

lillan: Tack, ska kolla det.. Verkar ju va en bättre grej än mitt sätt. :)

HELENA-RUTAN sa...

Det var snygga garn du var ute efter. Jag är också sugen på en massa olika men ska försöka hålla lite i slantarna nu. Mamma köpte nåt idag som jag ska betala men tror inte det blev sånna där snygga som byter färg. Fraktkostnader och sånt där skit kan väl tas bort?! ;)