lördag 2 augusti 2008

Riddarluva

Har stickat en riddarluva som jag hittade som gratismönster hos Järbo garn. Vilken superlätt mössa att sticka! Och roligt var det också. Det är som lite flätmönster på den men man behöver ingen hjälpsticka = helt perfekt. :)

Så här ser den ut när den är färdigstickadOch så här nåt kommer den att se ut när/om den blir ihopsydd..Alltså jag är världens sämsta på att sy ihop saker.., har hur många saker som helst som ligger färdigstickade men inte monterade bara för att jag är så värdelös på det.. :-/ Någon som kan berätta hur man ska göra för att det ska bli bra? Jag syr som efterstygn men dom blir alles stumma..

5 kommentarer:

Lillan sa...

Vilken härlig mössa! Sjalen är en vanlig slätstickad sjal, stickad uppifrån nacken och ner och garnet är Kauni effektgarn i "papegojfärg" (kommer inte ihåg exakt vad färgen hette)

TruckerElin sa...

lillan: Ah, då antar jag att det är det som jag kallar regnbåge. :) Såg himla fint ut iaf, så kanske blir nästa sjal i det garnet... *fnular* Ja mössan verkar helmysig faktiskt, tänkte försöka montera ihop den nu.. *giiiik*

HELENA-RUTAN sa...

Konstigt det där att det tar emot så att sy ihop grejer.. Alltså jag känner igen det där. Jag har ju inte stickat så många saker men de få jag blivit färdig med, oj vad jag tyckte det var besvärligt att sy ihop och sånt! ;S

TruckerElin sa...

helena-rutan: Ja det är ju gräsligt vad det tar emot liksom.. För min del är det för att jag vet att jag är så usel på det.. :-/ Måste gå en kurs tror jag. Finns det såna???

HELENA-RUTAN sa...

Hehe, ingen aning.. Det finns ju kurser för allt möjligt så det finns det säkert. ;)