fredag 15 augusti 2008

Sinnestämning..

Titta! Min brevbärare kom med paket idag!! *tjohoo!* Tejpat med hockeytejp(?) :-) Kände igen avsändarnamnet.., ingen hemlis.Hade en liten aning om vad det kunde vara eftersom jag "beställt" en sak hos emms för ett tag sen.., mest på skoj men givet hälften allvar också. :-) Och snäll som hon är så tror jag hon förstog att just nu så behöver jag nåt sånt här i min brevlåda...

Blåbärsmuffins, hembakade med egenhändigt plockade blåbär!Mums! Tack så himlans mycket Emma! Du skulle ha sett mig här när jag fick paketet.., gick omkring o småskrattade redan innan jag öppnade det. :-) Snacka om att en gest så här kan ändra en sinnestämning totalt! Så Tack! Tack! Tack! Och tusen till Tack! You just made my day!

Ooops.. :-)Men visst ser ni väl att muffinsen ligger kvar där i pappret o inte i min mage... Japp så e det. *s*


Strax efter min muffinseufori så ringde min pappa med glad nyhet nr 2 för idag! Bågskytte på kanal 24. :-) *zapp zapp zapp* Yes! Synd bara att dom inte kunde visa när våran enda svenska bågskytt gjorde sina skjutningar härom dagen.., men idag ska jag inte va så petig. Kul med bågskytte på TV, äntligen!
Och svensken Magnus.., han tänker redan på OS i London. :-) That's the spirit!

Så 2 roliga saker idag. Väntar på nr3 för alla goda ting är 3 eller? Fast jag måste ju säga att i emms-muffins-fallet så är alla goda ting 6! =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är sporttejp... den enda tejpen jag hade hemma ju ;)

TruckerElin sa...

emms: hehe, ja men det kändes på nåt vis som att tejpen representerade Dig ganska väl i det jag har läst om dig.. :)
Tack tack igen!

Pelin sa...

Paket muntrar alltid upp. Den som ger hon får som det nästan står i bibeln;) Du är värd en massa paket. Och att ha fina dagar ist för sånna där tråkiga... Hoppas du blir pepp snart igen! *kram*