måndag 25 augusti 2008

Snyft.

Vet inte vad som tog åt mig idag men jag fick sån lust att sticka raggsockor! Möjligen har det att göra med att jag var inne hos Helena-rutan och såg hennes fina som hon gjort... Letade febrilt efter mina fina bambustickor som jag fått av min hemlis4-kompis, visste att dom satt fast i mitt froggade gula sockprojekt. När jag hittade det så blev det lite sorg.., en sticka hade gått av. :(Så! Är det nån som äger en ensam liten addi bambustrumpsticka storlek 3,5 mm 20 cm så maila mig gärna =) Tills vidare får jag nog leta rätt på en sån där eländig metallsticka att komplettera med.. *hua*

Har börjat på en jultomte också.., mönster från Alan Dart. Jag gör den stora versionen fast i storlek small. :-)En hel***es massa trådar att fästa blir det, tur att jag har bra nålar nu att använda. Dom Clover nålarna som jag fick av min Hemlis4 (samtidigt som stickorna) är perfekta jue. Fattade först inte varför dom var böjda i spetsen men det är ju skitbra när man syr ihop saker.

Apropå Hemlis4 så ska det bli spännande att se vad som hittas på i det sista paketet, hon har träffat precis rätt med allt jag fått hittills och jag är så tacksam för det jag fått! Kan bara hoppas att hon fått lika bra som jag.
Tycker det har varit lite svårt att hitta på saker till min egen Hemlis-kompis.., men jag hoppas att hon blivit nöjd trots att hon fick en halvt okunnig Mig som polare. :) Här kan ni förresten hitta Jennie och de paket hon fått av mig om ni är nyfnikna.. :)

4 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Ooh! Vad gullig du är! :D Skriver om mig och mina raggisar.. :) *kramar om* Har tyvär inga bambustickor..

TruckerElin sa...

helena-rutan: Dom va ju fina jue. :)

Ulricha sa...

Tack för ditt grattis! :-)

Säljer inte Stäkets hantverk och design enstaka strumpstickor? Kolla där.

Vad fina sockan blev (inlägget ovan). Jag tyckte det blev fint att garnet poolade.

TruckerElin sa...

ulricha: Ah, ska kolla Stäket. Tack för tipset!
Tack.., ja den blev helt ok och som tur var behövde man bara 4 stickor till dom. :)