lördag 30 augusti 2008

En raggis

Fick tag på Järbos Raggi härom dagen i den kamouflagefärg som jag gillade. Var tvärsäker på att det skulle bli randat i olika färger.., såg som ut så på nystanet. Tji fick jag. Nog för jag tycker att detta blev bra ändå, men hur fasen vet man om ett garn är självrandande eller inte??Gjorde ett sånt slut där man syr ihop maskorna istället för att trä tråden igenom o snörpa ihop.., vet inte om jag tycker det blev så himla bra på raggsockar men det får va så nu.Sockan blev ju som randig, fast på snedden.

Har gjort brickband till min mamma också.Kom på igen varför jag inte är så förtjust i att virka.. Jag kan inte virka jämnhårt. Lika många varv, samma garn, samma nål gav i slutänden 5 cm skillnad. *grr*

3 kommentarer:

monke sa...

Jag tycker att sockorna blev jättefina i det mönstret. Hur hinner du med all stickning?

Anonym sa...

Håller med monke om att det ser bra ut... och virkning är svårt... det är jävligt svårt att få det jämt...
Passerade din hemstad igår... hade tänkt vinka men vet ju inte hur du ser ut ;)
Hoppas du får en trevlig helg!

TruckerElin sa...

monke: Hur jag hinner med? Ett enkelt svar är kanske att jag typ aldrig slutför något riktigt. =) Är duktig på att påbörja saker.. Fast jag sitter ju ofta många timmar på kvällarna o stickar. Somnar sonen vid 20 så sitter jag uppe i 4-6 timmar till o njuter av min egen-tid (=pysseltid)..

emms: Jaha du, men du kunde ju vinkat till ALLA dårå, nån hade jag vart rätt o restan hade nog blitt glada ändå ;) Vadan detta långväga resande?
Tack! Detsamma!