lördag 30 augusti 2008

Soffan färdig

Ja nu får min kökssoffa vara färdig för stunden. Egentligen skulle den behöva målas en omgång till, men jag har stått på balkongen o målat o där blir så mörkt när jag väl har tid att måla så jag struntar i det nu. Den är målad två gånger i vart fall men det mörkbruna syns igenom på endel ställen, jag gillar inte det just nu men om ett tag har jag säkert glömt bort det. =) Annars får jag ta ut den till våren igen..

FÖREEFTER
Och ska ni höra nåt tokigt! Jag har börjat sticka på kamouflageraggsocka nr 2! Hur många är imponerade? *s* Jag är det i vart fall =)

Har varit lite huslig och bakat idag också. Hittade ett recept på butterkaka som jag blev nyfiken på, typ vanlig kanelbulledeg men med smör, socker, vanilj och hallonsylt som fyllning.. Ska bli spännande att se vad det blev av det! Just nu står dom på svalkning o sen ska det ju på lite glasyr-ringel.. Det blev en geggelkaka (kladdkaka) också ifall om att bullarna skulle bli kassa.

4 kommentarer:

Lillan sa...

Soffan blev superfin!!! Du vet det där jeans-vin-garnet du letade efter, jag såg det igår, det verkar som att Coop Forum har det. Såg det i Härnösand iallafall, så om du har nåt Coop Forum i närheten så kan det vara värt att chansa o kolla där :) Kram

TruckerElin sa...

lillan: Tack! Jag tycker nog det med.. :) Ah så Coop har det.., måste kolla mitt Coop Forum lite närmare då fast jag är nästan säker på att dom har bara Järbo Garn där. tack för tipset!

Monica Hansen sa...

Snygg vit soffa!

TruckerElin sa...

monica hansen: Tack! :)