fredag 8 augusti 2008

5-4-3-2-1 Nu börjar det!

Nää inte bolibompa :-) Utan nu är det snart dags för invigning av OS och OS-projekt. Ska bli roligt! Hoppas att mina sockor inte kommer vrångas med mig bara..
Satt o surfade runt bland bilder för OS 2008.., hittade några olika uttryck. Detta är det uttryck JAG väljer, såklart:Pekings eget:
Google:

Och några andra, inte fullt så roade...:
Jag tycker synd om idrottarna som hamnar mitt i allt det här. Allt som dom vill o har jobbat stenhårt för är ju att få vara bland andra och tävla i den största tävlingen av alla. Tycker det är synd att deras glädje ska smolkas av allt skit.. Här hos mig kommer det i vart fall hädanefter bara att framlyftas positiva OS saker framöver!

Heja Magnus Pettersson! Våran bågskytt i Peking!

5 kommentarer:

Emms sa...

haha... har börjat nu... tralalalaaa... fast jag tittar på Stolthet och Fördom (den från 1995) nu när det inte är nån sport på TV =)
Håller med om att det är dumt att idrottarna hamnar mitt i all den här skiten med Kina och mänskliga rättigheter... fast det är ju inte deras fel utan de som bestämt att OS ska gå där... ett gäng IDIOTER!
Hoppas sockarna blir bra... och att det blir två ;)

TruckerElin sa...

emms: Fick lite börja-ångest nu jag. Skullel ju vänta till invigning då sonen sover.., osså somnar ungen NU!! Då kommer han ju inte sova DÅ... Letar-febrilt-efter-stickor-o-garn-shit-mönstret-är-ju-inte-utskrivet-än-måste-byta-färgpatroner *gaaaaah* :-D
Ja precis, jäla muppar!
Hehe, ja detsamma med dina handvärmare. :-)

HELENA-RUTAN sa...

Håller med, vem kom på den "smarta" idén att OS skulle gå där? jaja... :/ Håller på dig TruckerElin!! :D Alltså att du vinner. :)

TruckerElin sa...

helena-rutan: Tack! Får jag en guldmedalj om jag gör det? *hoppas* :D

HELENA-RUTAN sa...

Hehe! Njaa jag vet inte. ;P