fredag 5 september 2008

Sista paketet

Nu har jag fått mitt tredje och sista paket i Hemlis4. Denna gång fick jag fyra härvor fina garner att göra filtad väska av! Följde med två egendesignade (?) mönster på filtade väskor, blev direkt sugen på att börja med den reegnbågsfärgade.. :) I paket var det också väskhandtag! Visste du hemliga kompis att jag letat såna ganska länge nu men inte hittat några.
Sen hade snälla Britta skickat med ett gosedjur till sonen också och det kom som på beställning till en jätte(han är ju kille)förkyld liten knas som sken upp som en solstråle när han fick se den fina giraffen.Tack ännu en gång snälla Britta för ytterligare ett träffsäkert paket!

4 kommentarer:

Britta sa...

Dejligt at høre at du kunne bruge tingene :-) Og heldigt med håndtagene.
Ja, opskrifterne har jeg selv lavet :-)
Og giraffen har min søn valgt - han elsker selv giraffen, så han har nok tænkt at det ville din søn også gøre ;-)

HELENA-RUTAN sa...

Han ser så go ut jämt din son, och inte ser han mindre go ut med en go giraff i famnen. :)

Pelin sa...

Kul att göra en väska! Har sett en svart och vit randig väska som jag är sugen på att köpa mönster och garn till. Men det får bli ett senare projekt:) Har du klurat ut hur man ska starta på sjalen förresten? Tänkte börja kolla på det idag...eller så stickar jag på tråkkoftan:P Och som vanligt är mannen i ditt liv ofantligt söt..

TruckerElin sa...

britta: Ja giraffen blev väldigt poppis här med så du får tacka din son från min son =)

helena-rutan: Mmm.., han är go också.., för det mesta.

pelin: Ja det ska bli roligt att göra den här väskan. Måste bara hitta på stickorna jag behöver till den :) Nä jag har faktiskt inte haft ork att börja kolla på den nu, hade tänkt göra det nu i helgen men så blev sonen sjuk så det blir enkla projekt dom här dagarna så ska jag ta tag i sjalen efter helgen. Då kanske du har klurat ut det och kan hjälpa mig. :):)
Ja visst är han! *love*