fredag 19 september 2008

Sätt på värmen för faen!

Gaaaah! Ledsen o arg o fryssjuk.. Fick akut frossa nu på eftermiddan, har ett täcke o två filtar o blir inte varm. Känner mig arg för att hyresvärden inte satt på ordentlig värme i husen trots att det är skitkallt. Blir ledsen för att jag fryser och är trött, hur sjukt är inte det att typ grina för nåt sånt.. BLÄ. Ibland är det rent jävla pissdrygt att vara ensam.

10 kommentarer:

Emms sa...

men vännen... *kommer med en kopp te* Hoppas du mår bättre snart...
krya på dig!

TruckerElin sa...

emms: Å tack, du är så snäll du. *sörplar te*

Pelin sa...

Man får visst vara ledsen för sånt. *kramar om*

Ankie sa...

O när jag hör sånna här saker vill jag bara åka o hjälpa till. Kanske laga mat åt dig, leka/passa din son ett par timmar, låta dig sova eller göra nåt annat som ger dig energi.
Hmm, när vill du att jag kommer...?:)

HELENA-RUTAN sa...

Hoppas det känns bättre nu. *kram*

Soili sa...

Skickar en JÄTTEKRAM via cybern till dej.Hoppas att det känns lite bättre i dag.Det kanske är en förkylning på väg??Då brukar man bli frusen och "nere".En kopp té med honung + pulsvärmare,är mitt råd i brist på mänskilg kram.Hyresvärdar borde "ruskas om" ordentligt.

Elin Markusson sa...

Sånt där känner jag igen. Jag är otroligt frusen av mig, kan vara iskall ända in i märgen känns de som, ibland. En kväll fick jag lägga mig med långkalsonger o t-shirt o sockar, plus ovanpå täcket en tjock filt. Tog ett tag men sen blev jag varm. Dålig blodcikulation har jag, har det sagts mig o även mamma är på samma vis. Men thé är bra. :)

Just ja, nu har jag skrivit ett blogginlägg om detdär iniativet med att sticka till Hjälpstickan. :)

TruckerElin sa...

pelin: Va bra..., tack

ankie: Aaa blir ju sådär gladledsen när du skriver så. :) Tack för dom fina tankarna och viljan, det värmer. Skulle va fantasatiskt att bli bortskämd lite. hehe

helena-rutan: Tack.., snart så gör det säkert det.

soili: Tack! Jao kanske, har varit halvförkyld hela veckan så det är kanske det. Lite tror jag det är att jag är så himla trött också. Ja attans hyresvärdar.., min mamma berättade att det är många här som klagar på att det är kallt i lägenheterna.

elin markusson: Ja här är det full mindering som gäller. Vi sover i långärm och mysbyxor o sockar både sonen och jag *brr*
Kul att du bloggat om det!

Dockmamman sa...

Det är väl inte konstigt om du grinar över det, är man nere så blir det inget bättre det är då man behöver värme...

Jag bjuder på varma bullar till te somm Emms bjuder på och så skulle jag ha kommit med en STOR STOR varm sjal som du kunde svept in dig i/Kramar

TruckerElin sa...

dockmamman:
Känner mig bara så fånig när jag grinar över småsaker.. Men på det senaste behövs bara småsaker för att stjälpa.. :-/

Å fasen så gott med varma bullar! Bara tanken är tom god..
Tack för den snälla omtanken du skickar..