fredag 13 juni 2008

825 kronor!!

Hade tankar på att åka ner till Kinna nån gång i sommar, lite semester o kolla på Kinna Garn och Skroten.. Tänkte lifta med kompisen till Göteborg o ta taxi därifrån sen. Men shit alltså, 825 kronor för att åka taxi från Landvetter till Kinna! Och eftersom jag skulle åka från Göteborg isf så blir det ju ÄNNU dyrare. Och så ska man tillbaka också.. Billigare ta bilen själv hela vägen. Hm. Funderade på tåg också men det är så satans krångligt att kolla vad det kostar o så, så jag struntar nog i det helt o hållet.. Fan, jag som längtar till "Tygriket" !!

Hittade en bild i en gammal mobil härom dagen som inte gjorde min längtan mindre.. Tyvär är bilden väldigt väldigt suddig, men men.., den läskar min stick-och-virk-gen ändå för jag vet ju vad allt som finns där. :-) Till o med Järbo-garnet är billigare där än det är här i Järbo-land. Det tycker jag är lustigt.Aaaah! Jag måste få åka dit snart! Kanske skulle önska mig en resa i julklapp eller nåt.., av mig själv.. Får nog börja önska redan nu då så jag hinner skramla ihop.

2 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Oj vad dyrt, då blir det ju inga pengar kvar till garnet.. ;( Hoppas du kan fixa dig dit fast lite billigare. :)

TruckerElin sa...

Mm.. Åker man bil själv så blir det typ 1500 tor. *pust* Men då kan ju sonen följa med o hälsa på sin farmor och kanske man kan lura med nån kompis också så man delar.. Men nä, det blir nog för dyrt ändå. Med tanke på allt man vill handla där också! Och så måste man ju besöka Ullared.., och det blir ju aldrig billigt det heller. :-) Funderar faktiskt på om jag skulle beställa garn därifrån, men då blir det ju fraktkostnad också. Så det är väl billigast i slutänden att handla hos garntanten här hemma. hehe