fredag 27 juni 2008

Ännu en god morgon!

Post-tanten kom med paket-avi idag igen! Detta får hon mer än gärna göra till en vana. :-) Idag var det från min Hemlis4 kompis! Va spännande det var att åka till affärn o hämta det, o ännu mer spännande att sitta i bilen hela vägen hem igen med paketet brevid. Ville bara slita upp det direkt i affärn liksom. Kändes nästan värre än julafton. Hehe. Lyckan var ju total när jag väl fick upp det och såg att det var 3 nystan Kauin-garn!Färgen heter EZ och det var 250 g i nystanen. Vad tror ni det kan bli? En Revontuli kanske? Hehe. En sjal kommer det alles säkert att bli för jag har blivit lite sjaltokig just nu. Har beställt ett sjal-mönster från Kanada med så kanske det blir en sån av detta?

Jätte tack i alla fall T i Danmark för det alldeles perfekta paketet! Jag är så glad för detta så du kan inte ana!


Tar tillfället och berättar om en sak som jag fick härom dagen av min syrras kille. Han hade vart nånsstans och fått denna säck som han gav till mig.Kolla vad som var i, kunde ju nästan vart en guldgruva detta..

Ska spara en del som jag tycker känns intressant sedan ska jag skänka vidare till en kompis så får hon kolla om det är nåt matnyttigt för henne där i.

Och vet ni vad! Titta vad jag gav mig på att göra igår då, det trodde jag aldrig att jag skulle våga! Men men, ingen frisör vågade/hade tid heller så då fick morsan te till saxen själv. Det är ju inte rakt och fint på en fläck, men det syns faktiskt inte nu när håret är torrt o så.. Här ses Före och Efter


7 kommentarer:

monke sa...

Var kan man hämta sådana säckar? Jag åker direkt!

monke

TruckerElin sa...

Du kan få ärva den när jag rotat färdigt. ;-)

monke sa...

Ja gärna!

Pelin sa...

Ha ha det kommer bli ett lika stort berg med sjalar eller?;) Du är ju värsta supermorsan, klipper och har dig!

TruckerElin sa...

monke: Gillar du restgarner? Det luktar lite gammalt också? Isf så kommer det säkert finnas en säck till dig när jag är färdig..

pelin: hehe, ja risken finns! Trodde aldrig att jag skulle tycka att sjalar va skoj, men nu är jag fast! :-) Hoppas jag kan hitta nån som vill ha dom sen med.., använder ju som inte själv. *s*
Tack! Det kändes gott i mig att bli kallad supermorsa för jag känner mig som allt annat än det. Var ju så tvungen klippa han själv för frisörerna här ville inte!! *hrmpf* Men nu kanske jag vågar i framtiden med. :-)

HELENA-RUTAN sa...

Oj vad mycket garn på en gång. Gillar de blåa olika nyanserna, så tyckte jag mig se lite svart? Synd att svart är så svårt att se bara när man stickar. Duktig du är och klipper. :)Kram

TruckerElin sa...

helena-rutan: Jo det fanns nog nästan en skvätt av alla färger där i..
Ja det kan ju va lite svårt att se, gav Pelin ett tips för några dar sen om en sida där dom säljer stickor med lyse i spetsarna.. Då ser man! :)
Tack för att du tycker jag är duktig! Det känns bra att höra.. :)