lördag 21 juni 2008

Midsommarfirandet

Blev en bra dag igår. Var hem till mina föräldrar och åt mat och jordgubbstårta. Sen gick vi ner till festplatsen där dom hissade majstång, sjöng och dansade. Det var roligt. Ganska fint väder, lite blåsigt bara. Träffade på mina kompisar där och sonen lekte med den enes dotter. Dom är så söta ihop! :-) Struttade runt där i gräset o lekte. Hahaha, och så fick jag skämmas lite också! Hua, ibland är det pinigt att va mamma! Sonen tog span på en liten tjej som stog där o med bestämda steg går han ditåt med sin kompis i motvilligt släptåg. Jag tänkte "Va gulligt, han vill hälsa på den lilla tjejen" så jag tog fram kameran o fotade lite. Men va tror ni ungen gör! Jo han försöker sno tjejens riskaka! Det var ju DEN och inte tjejen han var intresserad av.. Hm! Pinsamt! Stackars lilla tjejen också som står där och äter sin riskaka i godan ro för att i nästa ögonblick få den ryckt ur handen. :-)Tänk om man som vuxen vore så fräck! Om man såg nån stå o käka en god hamburgare på stan så går man bara fram o tar den. Hehe, kanske skulle testa för att få se reaktionen! :-)

Nåväl, när vi sen kom hem på kvällen så var klockan ganska sent och lillkillen somnade på en gång. Jag satte mig o kollade på Rainman på tv. Prefekt film att sticka till då jag sett den förut. Orkade knappt hålla ögonen öppna men jag fick ihop några till varv på min sjal iaf. Den är rolig att sticka! Nu längtar jag ännu mera efter ett riktigt garn till den!

2 kommentarer:

monke sa...

Vad sjalen blir fin. Jag ska nog också prova göra den. Har några andra arbeten att avsluta först.

TruckerElin sa...

monke: Tycker du! Va roligt. :) Själv är jag lite anti till garnet, har ratat det sen jag var liten men nu får det bli min första riktiga sjal! Jag hoppas att den blir fin när det blir klar.., jag är själv tveksam ännu. hehe. Hoppas jag kan lista ut hur man ska göra sen när man "blockar" också..