fredag 20 juni 2008

Hm!

Fick nycklarna till vårat nya hem igår.. Åh så besviken jag blev. För det allra första så var det inte städat alls, låg kakbitar o skräp på golven o massa damm.. Toan såg anskrämlig ut och ugnen lika så. Blir till att tapetsera om i alla rummen för tapeterna var sönderrivna, eldade *!* på och skitiga.. Golven var faktiskt hyfsade i alla utom ett rum där det var riktigt tragiskt. Usch, jag stängde dörren dit fort för att slippa se eländet.. När jag stängde dörren så såg jag att den var söndersparkad. *suck* Fattades dörr till en garderob i hallen med. Orkade inte med att titta mer sen så vi gick hem istället.
På ett sätt ska det bli skönt att rusta så man får fräscht och fint överallt.., men jag hade väl inte planerat att vara tvungen att göra alla rummen på en gång. Tur att vi har en stund på oss att göra det i o med att jag har min lägenhet kvar ännu.

Så himla tråkigt det där när man ser fram emot nåt o så blir det så fel. Men jag har väl repat mig till efter helgen hoppas jag, försöka hitta lite inspiration på tapetfirman så kanske man är på topp sen igen. :) Tror i vart fall jag får ta o anlita en städfirma som får städa där innan vi börjar greja..

Nä, nu ska vi iväg och motera upp en gungställning till sonen i alla fall! Sen blir det midsommarfirande hos mina föräldrar.

Ha en fin midsommarafton allihopa!

6 kommentarer:

monke sa...

Fy vilka grisar det finns! Men du får fräscht sedan, kanske en liten tröst.
Trevlig midsommar!

monke

TruckerElin sa...

Jo jag tröstar mig med det. :) Fast just nu känns det fortfarande lite tungt..

Pelin sa...

Usch vad tråkigt:( Men det borde väl vara dom som bott där innan som får stå för städning och reparationer va?

TruckerElin sa...

pelin: Mm.. Jag får ju rustat, men vill jag ha det gjort innan jag flyttar in så får jag göra det själv men får materialet. Kan ju iofs vara kul att greja med..
Städningen tänker jag höra om jag kan göra själv mot ersättning, ist för att dom hyr in firma. Kanske bli fri en halv/hel månadshyra eller nåt.. Det vore det bästa eftersom jag i två månader nu har dubbla hyror *blä*. Men helst hade jag velat fått allt gjort av proffs, om jag inte va så jävla fattig. :)

Pelin sa...

Dom där proffsen är inte så noga alltid. Min syrra flyttade in i ett hus som var "proffsstädat" och hon fick göra om skiten i alla fall. Men det kan ju vara skilnad på proffs och proffs;)

TruckerElin sa...

Jo det kan det ju. Bäste proffs är man ju själv! :) Så jag hoppas det blir så..