tisdag 17 juni 2008

Att blogga eller inte blogga..

Ja det är frågan det..
Har på senare tid stött på fler o fler som funderar på att stänga sin blogg, om inte för alla så i vart fall för den breda allmänheten. Har sett flera bloggar stängas, endel bara helt utan förvarning andra med förklaring att dom inte orkar längre pga "mobbing" eller vad man ska kalla det när puckon skriver massa idiotsaker o så..

Själv har jag bara trevliga erfarenheter av mina bloggbesökare. Har inte hållt på så himla länge iofs, men iaf.. Detta med bloggen har verkligen varit en galet bra grej för mig. Det är det bästa jag kunnat gjort för mig själv och jag önskar att jag kommit på detta för ett år sedan redan, för Då hade jag verkligen behövt detta ställe att dels skriva av mig på och dels för att som jag gör nu komma i kontakt med trevliga handarbetande människor som ger mig inspiration till att sticka, virka och sy och göra massa fina (?) saker. :-)
Jag känner mig så mycket gladare sedan jag började med detta. Tankarna ligger inte längre på det jobbiga jag levde igenom förra året utan nu är det sjalar, disktrasor, hattar och garninköp som fyller mitt huvud! Jag har mer ork med sonen också nu när jag är gladare. Och DET är ju det viktigaste av allt!

Så JAG kommer fortsätta blogga i alla fall! :-)

Keep on knitting!

6 kommentarer:

Pelin sa...

Det låter bra tycker jag:) Då kommer jag fortsätta läsa!

TruckerElin sa...

:-) Det låter ännu bättre tycker jag!

HELENA-RUTAN sa...

Jag funderade ju på vad jag ska göra med min men än så länge fortsätter jag iaf. :) Och din tycker jag om att läsa så det kommer jag också fortsätta med.

TruckerElin sa...

helena rutan: Trevligt! Jag är inne o spanar i din med, tycker du ska fortsätta så länge som det känns bra för DIG :)

Fnix sa...

Jag har bnloggat om barnben sen o2006 på www.underbarabarn,.nu ibland håller inte läsarna med om mina tanlkar men vad gör det. Jag tycker bloggandet är jättekul och även pysselbloggen tänker jag hålla igång.

Tack för kommentaren, Pulsvärmarna är gjorda i jättemjukt wendy garn från syochsytt.

TruckerElin sa...

fnix: Det där med barnblogg funderade jag på med.., bara för att få någon (några?) att dela upplevelserna som min son ger mig.. Men jag valde hobby-spåret istället, kan ju barna mig här med. :)