fredag 27 juni 2008

Lite ledsen..

Min svärmor, eller ja sonens farmor är det ju bara nu ringde idag på förmiddan. Jag missade hennes samtal kvid 10 tiden men ringde upp henne strax vid elva. Hon sa att dom var på väg till Finland nu och att dom ringt när dom va i min by men jag var inte hemma så dom åkte vidare.. När jag pratade med dom var de redan 6-7 mil bort.. Och jag blev så himla besviken.
Jag har gått o väntat här på att deras årliga Finlandsresa skulle bli för jag tänkte att DÅ kommer vi träffas igen. Saknar henne ju, plus att jag tycker synd om henne nu när hennes barnbarn bor ända här uppe 55 mil från henne.. Sist hon såg honom var i November då vi var ner några dagar.

Jag känner så här nu. Varför ringde hon inte igår? Eller dagen innan det? Eller förra veckan? Jag menar.., med all säkerhet så är denna Finlandsresan ingen spontangrej utan dom har säkert vetat minst en vecka eller två när dom ska åka. Varför hörde hon inte efter innan om vi skulle vara hemma just idag? Hade hon gjort det så hade vi ju gladeligen varit hemma hela dagen och väntat på dom.. Och om det nu skulle va en spontangrej.., varför ringde hon inte när dom hade 20 mil kvar? Så hade jag haft en chans att stanna hemma/ta mig hem..

Ledsen blev jag..

2 kommentarer:

monke sa...

Detta är så typiskt vissa människor, hur snälla dom än är, att få andra att känna sig skyldig trots att det är de som sjabblat. Känn ingen skuld, sonen lider inte han är för liten att förstå. Nästa gång blir det bättre. Men säg det till farmor också så hon kan bättre sig!

Något datum förslag ännu? Mitt förslag 9-10 september.

monke

TruckerElin sa...

Mm.. Jag sa det till henne nu att dom får jättegärna komma in på hemvägen o så bad jag henne meddela när dom vet att dom ska åka, eller iaf ett par timmar innan dom når hit..

Jag har nog inte möjlighet att åka mitt i vecka förrän i november då min mamma (=barnvakt) gått i pension.. Men jag ska höra med henne när det är hon har semester, vet att hon har den sent i år..