tisdag 17 juni 2008

Mycket idag!

Ja idag blev det många inlägg. Men jag måste bara berätta om den här sidan som jag hittade nu, säkert välkänd för massorna men ny för mig!

KnittingHelp.com

Helt suveränt ju, med små filmer som visar hur man gör olika maskor. Nu är ju allt på engelska, men det är ju dom man inte förstår.. Skulle testa att sticka en sån Revontuli-sjal idag. Har totalfel garn men tänkte testa på det så länge o se om jag KAN iaf.
Hahaha, jag kunde inte! Jag lyckades med det första varvet = 5 räta maskor. *wow* Sen skulle man göra "M1 a right leaning increase" och jag satt som värsta frågetecknet *s* Jag kan ju öka på några olika sätt, men att få det att luta åt höger? Eller vadå...? Blev klok när jag kollade videon på KnittingHelp.com! Så nu ska jag satsa på att klara av varv 2 ikväll! :-) Ser att där ska va en "MA a left leaning increase" så den ökningen har jag också spanat in. Hoppas inget annat konstigt dyker upp nu! Jag vill ju så himla gärna göra denna sjalen..

2 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Det där verkade bra. Lade genast in sidan i Favoriter. :)

TruckerElin sa...

Me too. :) Jag hade inte löst mitt sjal-mönster-problem utan detta.. Fast nu har jag andra problem med det. *s* Sånt e livet..