fredag 24 oktober 2008

Festival

Här om dagen så tänkte jag på allvar att jag skulle strunta i den här sjalen. Kändes som att jag gjorde ett varv fram och två bakåt hela tiden, fick det inte att funka. Satt där med en maska för lite eller för mycket på slutet, hela tiden. Eller så hamnade hålen på helt galet ställe.. Usch så arg jag var. :-)
Men så igår när jag hämtade ledtråd nr 5 så såg jag att om man har en färdig Festival-sjal på sig när man går på Syfestivalen så får man 10% hos Stäkets hantverk. Och eftersom jag har planer på att handla där så lär jag ju iaf göra ett seriöst försök nu. Och dra på trissor! Jag har nu stickat 8 varv (!) utan att repa mer än kanske 20 maskor på vartannat varv. Mycket imponerad av mig själv faktiskt.Här om dagen fick jag en bok som jag beställt. "Pretty in punk" Både kul och lite besviket. Fanns inte så mycket som jag hoppats på i den, en del fåniga saker som slips och halsband var med, hur onödigt som helst.. Men sen fanns det endel kul grejer också. Som mössan på framsidan, den ska jag göra i nån form..


Väskan ska jag också göra fast jag ska byta ut gubben på den mot en annan gubbe som är i boken (se bilden efter)Den punkdöskallen som är på armen ska jag göra på väskan tänkte jag, ska också göra pulsvärmare som dessa och ge bort till en kompis.Sen kapitulerade jag lite igår och var iväg och köpte skor till sonen. Han behöver ju faktiskt vinterskor så småningom. Killen i skobutiken var jättebra och hjälpte mig att hitta rätt på ett par bra vinterskor och allvädersstövlar till bra pris (448kr ihop), det jag hittade själv var alles för dyrt för mig annars då bara skorna kostade 649 kr. Hua.., skulle inte ens komma på tanken faktiskt..Men överdragsbyxor, det får vänta tills nästa höst... Nu när jag sa till dagis att jag inte har råd att köpa så sa dom att den funkar ju om vi sätter på han det o det o det......

7 kommentarer:

Mikaela sa...

Var det så att du var intresserad av den där Mått-handen?? Jag har idag beställt hem utav de där Sockblockarna, kommer alltså att få överlopps händer iom att jag redan har en... Meila mig hur du vill göra!! Fick du mitt meil ang. det här förresten?? Så det inte kom sig bort i cyber-rymden ;)

TruckerElin sa...

mikaela: Hej! Jag har nyss beställt sådana själv faktiskt. Men tack för att du tänkte på mig! Jag fick ditt mail, förlåt att jag inte svarat det har varit mycket runt mig det senaste. Jag har mailat med Liina.

Lillan sa...

Åå ska du på syfestivalen! Jag vill så gärna åka dit också, men det är så långt bort :(

TruckerElin sa...

lillan: Jag kan höra med mina kompisar om vi kan klämma in dig i bilen kanske? Vi är fyra som ska åka..

mammapuhstickar sa...

Kämpa på med sjalen. Jag har precis blockat min, så jag kan handla på Syfestivalen.

mammapuhstickar sa...

Glömde säga att boken ser ut att ha några riktigt läckra mönster

Lillan sa...

Ååå det skulle vara super-kul :) Jag måste kolla upp lite mer hur det finns med bussar, samt om jag kommer ha råd, men jag ska kolla det så fort jag kan! =D