måndag 6 oktober 2008

Paket!

Fick paket på posten idag! Det var från Emms, vi har bytt lite garn med varandra. :-) Så nu har jag ÄNTLIGEN fått mig ett Opal-garn som jag har önskat mig länge länge. Visst är det fint!Tack så jättemycket Emms! Hoppas att du tycker om det garnet du får av mig också.. Och tack för chokladen *mums* Den blev inte med på bild för min syrra var här o hade kapat den just då :-) Så roligt också att du tagit dig tid att skriva lite till mig också, det uppskattades mycket..

Lev!! ;-)
(Har alltid undrat vad det betydde..)

10 kommentarer:

Emms sa...

Vad glad jag blir av att du blir glad... hoppas det blir nått fint av garnet...
Momento Mori = Kom ihåg att du ska dö... därför betyder det LEV för mig... En liten annan varsion av Carpe Diem som jag gillar bättre bara...
Klart att jag skriver lite när jag ändå ska skicka paket...
Njut av chokladen...

Ulrica sa...

Vackert garn. jag är ingen sock-stickerska. jag stickar dem mest för husbehov (barnen) och jag tror vi har för varmt hemma för att jag ska lockas av vackra spetssockar.
Nu kan du läsa om vad som händer på syfestivalen med Hjälpstickan. Det vore kul att ses då.

HELENA-RUTAN sa...

Opalgarn är ju så fint! Synd att det är så tunt bara, kommer mig inte för att sticka på mina strumpor bara för det är så tunt. Jag tycker det är roligare med tjockt garn.. Men när jag stickat mer så kanske jag inte tycker det är så bökigt med sådär tunt garn.

Dockmamman sa...

Vad fint garn, jag är inte så duktig på att sticka med sådant där garn för jag kan inte få till så att atrumporna ser någorlunda lika ut *Suck*

Lev!! Ja, vad ska man säga, det är ju det vi gör *Ler*

Tisdagskramar från en galen Dockmamman

Lillan sa...

Mjoo, nog skulle jag kunna göra nåt liknande åt dig om du vill :) beror ju lite på hur du vill den ska se ut :)

TruckerElin sa...

emms: Aha! Ja så kan man tolka det ju, låter ju mycket trevligare än Kom ihåg att du ska dö :-)

ulrica: Njä jag använder inte sockar jag heller, bara raggisar nu när golven är svinkalla.. Men det är roligt att ge bort nåt fint. :-) Ja va roligt att du kommer vara där så, jag har beställt mässprogram så jag ska se till att hitta dig, kommer förhoppningsvis ha många saker med mig..

helena-rutan: Egentligen är det för tunnt för mig med för jag vill att allt ska gå så fort att göra. :) Men det ska bli roligt att göra ett par fina strumpor nu

dockmamman: Har också det problemet. Trots att jag räknar varje varv o skriver upp varje grej jag gör så blir sockpr aldrig lika.., stickar väl olika hårt antar jag :-/

"ibland är det skönt att vara lite galen"

lillan: Tja, nån snygg nosbyggd lastbil kanske.., o lite garnnystan som flyger omkring. *s* Nä ingen aning.., men lastbilar och garn är liksom Jag. :) Känn dig nu inte tvungen till något, jag överlever bra precis som det är.., men om du tycker det är roligt så får du gärna. :)

Dockmamman sa...

Kikar in på morgonkvisten, sitter och dricker mitt morgonkaffe innan det blir tvärrusning här...

Hoppas att dagen blir bra, jag själv har tagit på mig att hjälpa en granne med 2 tröjor som ett tvillingpar ska ha, har utsett mönster och hoppas att de kommer att tycka om dom/Kram

HELENA-RUTAN sa...

Jag funderar på om jag ska skaffa mig en sån där blogglista så jag "slipper" springa runt på endel av bloggarna 100ggr om dagen.. ;) Vad heter listan??

TruckerElin sa...

dockmamman: 2 tröjor.., likadana? Undras om man skulle drabbas av second tröj syndrome om man skulle testa... :-) Jag tror säkert att dom blir uppskattade iaf!

helena-rutan: Blogglistan heter just Blogglista. :-) För mig så kommer den upp som först i listan när jag väljer "Lägg till gadget"..

Dockmamman sa...

Hallå, hallå... Här stickas det för fullt och migränen spirade igår.

Men för det så ska jag börja med sticka sockar idag...

Hoppas att allt är bra/Ha en trevlig helg/Kram