onsdag 1 oktober 2008

Ny vante

Eftersom jag lessnade ur på UFOt igår så började jag på nåt nytt istället. :-D Ska bli ett par Pirate mittens

8 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Snygga! Tyckte färgerna passade mönstret också.. :)
(P.S. Har inte bestämt mig än om jag ska vara med i ufo-klubben.. Rädd att jag blir stressad om jag anmäler mig, tvingar mig själv bli klar med grejer så jag lessnar på att sticka.. Men tycker samtidigt att idén är så rolig ju!)

TruckerElin sa...

helena-rutan: Tack :) Jag gillar också färgerna.. Ta det lugnt du, det är ju som ingen panik med att bestämma sig om att vara med.

Soili sa...

UFO'na försvinner ju ingenstans:)Att bestämma sej för att börja på något roligare..bara så där....visst är det en härlig känsla av frihet.Det kallar jag för stickglädje.Härlig färgkombination på vantarna.

TruckerElin sa...

Hehe nä dom gör ju inte det.. :) Ja det har du rätt i, det är en härlig känsla av frihet... Har aldrig tänkt så förr men kanske är det därför som jag har så himla lätt för att starta nya saker.., för jag tycker om den känslan.. Tack för att du genom den tanken nu gett mig möjligheten att arkivera den funderingen också :)

Elin Markusson sa...

Vad läckra vantarna kommer att bli. :)
Ja jag ha börja på en halsduk idag, hihi!
Som lite svårt att göra klart saker ibland, haha.
Men det så härligt att börja på nåt nytt, så kommer glädjen sen att avsluta det gamla. :)

Sofie sa...

Sjukt coola! Är det svårt att göra såna mönster?? Blev änna sugen nu :)

Dockmamman sa...

Wow, vilka härliga vantar och färgerna tycker jag är jättefina....

Vad har du för mönster på dessa vantar är det nått du vill dela med dig/Kram

TruckerElin sa...

elin markusson: Mmm.., jag vet inte om jag känner nån glädje för att göra nåt klart nån gång.. *mysko* Kanske för att jag har fullt upp att börja på nytt. hehe

sofie: Tack :) Njä det var faktiskt inte svårt alls. Jag har alltid tyckt det förr tills jag kom på hur jag ska göra för att inte dra åt garnet på baksidan för hårt.

dockmamman: Tack! Gillar också färgerna.. Jag har hittat mönstret på Ravelry här: http://www.ravelry.com/patterns/library/pirate-mittens
Det är gratis så om du inte är medlem där så kan jag maila det till dig om du vill.