torsdag 16 oktober 2008

Hjälp!

Tänker sticka en vante (eller jag menar två...) och jag undrar om ni som läser detta har nån åsikt om en sak angående detta. Jag tänkte göra eget mönster som ska innehålla viss text. Nu funderar jag på om jag ska göra texten så att den läses från vantbärarens sida eller framför ståendes? Ni förstår hur jag menar va? Om man håller upp vanten i luften framför sig ska man ha fingrarna uppåt eller neråt för att kunna läsa liksom...???

Help... :-)

8 kommentarer:

Mikaela sa...

Jag funderade faktiskt på det där igår... Jag tror att jag skulle sticka motivet så att när bäraren av vanten sätter upp handen framföra sig så är motivet rätt svängt... Om du förstår hur jag menar...

TruckerElin sa...

mikaela: Mm.., det är så jag har sett de vantar som jag kollat på med mönster. Tack för dina tankar!

Birgitta sa...

Jag och Mia(dottern)tycker nog att texten ska kunna läsas om man håller upp handen framför sig med fingrarna uppåt, annars ser det nog konstigt ut eller kanske bara annorlunda vem vet...:o)
Ha en bra dag

SatuU sa...

Jag är inte så bra med svenska men jag försöker ändå... Du frågade i Mikaelas blog om Liinas "hand" och sockblockare ... "Handen" är för att mäta storlekar av stickor. Liina säljer dem själv och det är hennes make som gör dom, tror jag. Du kan skicka henne e-mail om du vill köpa dom.

Anonym sa...

håller med övriga... när man håller upp handen ska man kunna läsa...

Agneta sa...

Ja jag tror det ska vara som de andra säger. Provade och höll upp handen framför mig och det verkade vettigast

Dockmamman sa...

När man håller upp handen ska man kunna läsa det tycker jag är bäst/Ha det så gott

TvaNystan sa...

Tror man ska kunna läsa när man hller handen uppåt typ som om man säger "Hej!".