lördag 18 oktober 2008

Supertrött...


Ja verkligen.., i dag är jag tröttare än någonsin. Sovit riktigt illa i 3-4 nätter nu, vet inte om det kanske är fullmånen som spökat en del för sonen.., plus hosta. Dagarna har gått bra ändå fram tills idag. Idag hade jag nog kunnat somna stående om jag blundat lite extra länge. Som tur är har jag haft främmande, först två kompisar o den enes dotter o sen kom syrran o hennes två barn ett tag. Hur gött som helst. Sonen har haft kul med barnen och jag har fått prata o slappa lite under tiden. Plus att det blev pizza till middag idag. Såå skönt att inte behöva laga mat.

Ikväll så hade jag tänkt sticka en nr2-vante som måste vara klar imorgon. Har inte börjat på den ännu och jag måste ju säga att det känns inte alls något lockande att sätta sig nu, lär väl somna med stickningen i händerna isf.. Fast.., jag borde börja iaf.., så har jag gjort den biten som är svårast.., så får jag göra klart den i sista minuten imorgon. Som vanligt när det gäller mig. :-)

Ha en go helg och tack för alla tankar i mitt förra inlägg!

5 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Måste vara klar??? Hoppas du får sova inatt. Jag ska nog ta en alvedon innan jag lägger mig ikväll så jag får sova.. Tror fullmånen har bråkat här borta hos mig.
Kram

TruckerElin sa...

helena-rutan: Jo vantarna ska bli present till min mamma som fyller år, så hon ska få dom imorgon.., är tanken....
Tack det hoppas jag med, både för sonen, mig och dig också

HELENA-RUTAN sa...

Okej present, då förstår jag.

Bente sa...

Vilken underbar bild ,precis så känner jag mig efter det har varit fullmåne . Hoppas du har fått sova mer i natt och hinner bli färdig med vanten

TvaNystan sa...

Undrar om det är fullmåne jämt i jämtland.... Har kännt mig så där hela hösten.... //eva